Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

AÖF öğrencileri son dakika kararıyla mağdur oldu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileriyiz. AÖF’nün son dakika ‘yaz okulu’ yapılmayacağı açıklamasıyla şoke olduk. Eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce birçok arkadaşımız yaz okulu olma düşüncesi ile kamu personeli olmak için KPSS kurslarına yazıldı. Ancak maalesef bu son kararla mağdur olduk.

Anadolu Üniversitesi yetkililerinden sesimizi duymalarını ve yaz okulunun bir an önce açılmasını rica ediyoruz.

Bir grup AÖF öğrencisi

 

Turizm sezonu açıldı ama Eğerce Plajı’nın hali ne olacak?

Geçtiğimiz hafta sonu (5 Temmuz 2020 Pazar) havanın çok sıcak olmasını fırsat bilerek Eğerce sahiline gittik. Gayet güzel bir sahil. Her yaz gittiğimiz Eğerce’de bu defa pişman olduk diyebilirim.

Çünkü görüntü hiç de hoş değildi.

Buradaki sorunları kısaca özetlersem; Duşlar, soyunma kabinleri sökülmüş, WC berbat durumda, plaj alanında çöp kovası yok, mevcut çeşmeler kaldırılmış. Gelen vatandaşlar da yakında meydanda bulunan hayrat çeşmesinden su tedarik etmek için sıraya girmiş, can kurtaran yok, herhangi bir belediye görevlisi yok.

Bu sahillere yaz döneminde yurtdışından gelen gurbetçilerimiz yoğunluktaydı sanırım bu haliyle artık kimse gelmez, turizmin canlandırılmasına en çok ihtiyaç  duyduğumuz bir dönemde.

İlgililer gidip yerinde görebilirler vatandaşın yaşadığı sıkıntıyı.

Büyükşehir Belediyemizin Eğerce sahili ve plajıyla ilgilenmesini rica ediyoruz.

Salih Güney

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X