Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Araç şikayetinde gereken bilgiler

05/11/2014 tarihli Olay Gazetesi’nde Söz Sizde köşesinde “B/24 sabahları bekletiyor“ başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Tüm lastik tekerlekli araçların sefer saatleri ve güzergahları yolcu yoğunluklarına göre, bütünleşik bilet sisteminden alınan veriler doğrultusunda işletme saatleri dikkate alınarak belirlenmektedir.

 
Yunuseli – Uludağ Üniversitesi güzergahında hizmet veren B/24 hattına ait otobüsler zirve saatlerde Yunuseli kalkışında 5 dakika, Uludağ Üniversitesi kalkışında 10 dakika periyotlarda, gün içinde ise karşılıklı 15-20 dakika sefer sıklığında çalışmaktadır.Şikayet mesajında belirtildiği gibi 40 dakikalık gecikmeler tespit edilmemiştir.

Bununla birlikte durak önü geçiş saatleri, trafiğe bağlı ±5 dk. Toleranslıdır.

Şikayete konu olan bu ve benzeri durumların incelenmesi için, aracın hat veya plaka bilgisi ile istikamet, tarih, saat ve durak bilgilerinin 4449916 Ulaşım Hattına veya [email protected] mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi
Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Gece ‘dikkatli geçiş’ e dönsün

 

Yuruz Emre Mahallesi’ ne DSİ yanındaki caddeden girişte kesen Karlıdağ Caddesi ile altındaki Vişne Caddesi’nde yer alan trafik lambaları gece 24.00′ den sonra da uzun süre kırmızı yanmakta. Bu durum gündüz saatlerinde normal ve gerekli. Ama gece yarısından sonra buradan geçen araç sayısı yok denecek kadar az.

Her gece yarısından sonra servisle giderken bu güzergahı kullandığımız için olan biteni yerinde görüyoruz. Genelde kırmızıya takılan servis aracımız boş yere epey bir beklemekte. İşin garibi bizden başka hiç bir araç ise bulunmamakta.

Kentin en işlek kavşaklarında dahi gece yarısından itibaren trafik lambaları yanıp sönen tek ışığa dönerken yukarıdaki caddelerde üçlü olarak çalıştırılması anlaşılır gibi değil. Buralarda da gece yarısından sonra trafik lambaları yanıp sönen ‘dikkatli geçiş’e göre ayarlanmalı.

Murat S.

 

Arıza 150 W armatürle onarıldı

 

Gazetenizin 13 Aralık 2014 tarihli sayısında hizmet alanımıza giren bir şikayete yer verilmişti. Yazıda Osmangazi İlçesine bağlı Şefik Bursalı Caddesi’ndeki aydınlatma lambasının yol yapım çalışması sırasında kırıldığı ve bir süredir yanmadığı belirtilmektedir. Yayınlanan şikayete istinaden Osmangazi İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerce yapılan inceleme neticesinde; bahsi geçen adreste tespit edilen aydınlatma arızası 150W armatür kullanılarak onarılmıştır.

Uludağ Elektrik Dağıtım olarak; halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür ederiz. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleriniz için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı Çözüm Merkezi’mizi arayarak veya [email protected] adresimize e-posta gönderebilirsiniz. Sizi dinliyor olacağız. Bilgilerinize sunarız,

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

 

 

Köprü için düzenleme

 

Yerel gazetelerimiz için gündem belirleyici ve okunulabilir yazılarınız ve Bursa’mıza olan katkılarınız için sonsuz teşekkür ve sükranlarımı sunarken eksikliğini hissettiğim bir hususu sız değerlı ve duyarlı ağabeyimle paylasmak istedim. Bursa yönünden Yenısehir’e giriş konumunda olan Marmaracık Mahallesi’nde belediyemiz tarafından yaptırılan bir köprü mevcuttur. Bu köprünün dış cephesinin Bursa’mıza özgü bir şekilde giydirilmesi ve çevre düzenlemesinin yapılması estetiklik anlamında daha güzel olacağı düşüncesindeyiz. Bu beklentimizi köşenize taşımanız belediyemiz ve karayollarının dikkatini çeker düşüncesindeyiz.

Ersin ULU

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X