Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Araçlardan dolayı kültür merkezine giriş sıkıntılı

​Merhaba. Merinos Kültür Merkezi’nin güney kapısından (UEDAŞ karşısındaki kapı) girerken ve yolda yürürken bu yer doğal park ve kültür merkezi değilmiş gibi.

Motorlu taşıtlar burada çok hızlı seyretmekte, aşırı korna ile de vatandaşı tedirgin etmekteler.

Yaya yolları da, sağlı sollu motorlu taşıt parklarından yaya yürüyüşüne kapatılmış durumda. Yani, yayalar yine kendilerine ait olan kaldırımları, yaya yollarını kullanamıyorlar. Kültür Merkezi’ne girmek isteyenler bu araçların arasından zorlukla geçebilmekte.  

Bu yaya yollarının motorlu taşıtlarla kapatılması ve normal motorlu taşıt park alanı ve kapalı garaja görevlilerin park yaptıramaması, uyarmaması sonucu, giriş kartlılar istediği gibi bu alanları kullanamamaktadırlar?

Bu olumsuzluklar ve kural ihlalleri ne yazık ki, Kültürpark alanında da mevcut. Belediyemiz tarafından UKOME kararı ile motorlu taşıtlar park alanlarına yönlendirilecek denildi fakat uygulamada hiç de öyle olmadığını görüyorum. Kültürpark’ta kafe vs önleri, yaya yolları motorlu taşıtlarla dolu.  

Durumu yetkililerimizin takdirine bırakıyorum.

Saygılarımla.

Kemal BAŞEREN

 

Kestel aktarma noktası oldu ama…
 

Günay Bey iyi çalışmalar. Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyemizin son kararıyla Yenişehir ve İnegöl araçları için Kestel aktarma noktası oldu. İyi güzel de, bazı sıkıntılar olabileceği hiç düşünülmemiş nedense.

Buradaki gerek yolcular ve gerekse şoförler ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir tuvaletin dahi olmamasından mağdur ve oldukça sıkıntılı.

Hasta, yaşlı olanlar, küçük çocuklar inanın çok büyük sıkıntı yaşıyor bu konuda. Şoförler de aynı durumdan şikâyetçi.

Bu kararı alan Belediyemiz umarım, en kısa zamanda bu insanların mağduriyetini giderecek bir çözüm bulurlar.

Saygılarımızla.

Mağdur vatandaş

Recep ERGÜÇ

 

Sokağımız karanlıkta, ışıklandırma yok
 

​Mahallemizin ana giriş caddesi, C110 ve C111 sokaklarda ışıklandırma yetersiz. 6 direk var ve ışıklandırmaları yok. Gece burası iyice karanlık oluyor ve bayanlar geçerken sıkıntı yaşıyor, hırsızlık vakaları oluyor.

Hacivat Mahallesi sakini Erol Akyüz

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X