Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

‘Asansörlerin bakımı düzenli olarak yapılıyor’

Olay Gazetesi 25/3/2016 tarihli Söz Sizde Köşesi’nde, “Asansörler bozuk engelliler metroya inemiyor” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Bursaray istasyonlardaki tüm asansörlerin periyodik bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Ancak gün içinde usulsüz kullanım v.b. nedenlerle arızalar meydana gelmekte ve bakım ekibi tarafından müdahale edilmektedir. Bu süre boyunca güvenlik görevlileri ve istasyon görevlileri yolculara yardımcı olmaktadır.

BursaRay’ın 1. etap istasyonlarından Acemler, Arabayatağı, Nilüfer, K.sanayi, Osmangazi, Şehreküstü, Sırameşeler, Gökdere, Karaman, Esentepe ve Davutdede istasyonlarındaki asansörler değiştirilmiştir. Diğer istasyonların asansörleri de iş programı dahilinde değiştirilecektir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Büyükşehir Belediyesi: İlgili firma uyarıldı

 

Olay Gazetesi 26/3/2016 tarihli Söz Sizde Köşesi’nde, “İş makinesi bu halde bırakılır mı?” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

İlgili haberde bahsedilen altyapı çalışmaları esnasında ve sonrasında, iş makineleri kullanımında alınması gereken güvenlik tedbirlerine ilişkin önlemlerin yerine getirilmesi hususunda, sorumlu personel hakkında gerekli incelemeler yapılmış ve tahkikat başlatılmıştır. İlgili yüklenici firma benzer bir tedbirsizliğin bir daha tekrarlanmaması konusunda uyarılmıştır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Mutlu Sokak’ın sokak lambası sorunu giderildi

 

Gazetenizde bugün (06.04.2016) yayınlanan okur talebinde Yıldırım ilçesi 152 Evler Mutlu Sokak’ta sokak aydınlatmasının bir süredir yanmadığı belirtilmişti.

Söz konusu haberi değerlendiren Yıldırım İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerce yanmayan armatür arızası aynı gün içerisinde tespit edilerek tamiri yapılmıştır. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleriniz için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya [email protected] adresimize e-posta göndererek ulaşabilirsiniz. Sizi dinliyor olacağız.

Bilgilerinize sunarız.

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X