Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Atık kumbaralarına birileri zarar vermeye başladı

Fotoğraflarda görüldüğü gibi Yıldırım Belediyesi’ne ait Kullanılmış Giysi ve Ayakkabı Atık Kumbaraları’na birileri dadanmış durumda.

IMG 20200601 WA0006Kapısını kırıp içini boşaltmışlar.

Biri Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde diğeri de Huzurevi Caddesi üzerinde.

Daha önce de bu sütunlarda dile getirilen durum ne yazık ki devam etmekte.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması için yapılan böyle bir hizmeti baltalamak hiç hoş bir durum değil açıkçası.

Yıldırım Belediyesi yetkililerinin dikkatine sunuyorum.

Saygılarımla.

Bir okur

 

IMG 20200601 WA0005Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

 

Büyükşehir Belediyemiz Bursa genelinde büyük bir hizmete imza atarak arterlerde asfaltlama çalışması yaptı. Açıkçası şehrimizin çehresi IMG 20200601 WA0001değişti diyebiliriz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese bir vatandaş olarak teşekkür etmek istiyorum.

Ancak, aynı yoğun çalışmayı Yıldırım ilçesi Ankara yolu üzerinde ve mahallelerde göremedik ne yazık ki. Ayrıca, Yıldırım ilçesindeki yollar sıkıntılı olduğu gibi kaldırımlar da sıkıntılı. Önümüzdeki süreçte Yıldırım ilçesinde de bu çalışmaları görmek istiyoruz.

Saygılarımla.

Bir okur

 

IMG 20200601 WA0003Lütfen maskeyi doğru kullanalım!

 

Çevremizde birçoğumuz görmüştür. Koronavcirüsten korunmak için kullanılan maskeler doğru takılmıyor. Birçok kişi çenesinin altına indiriyor. Maske takmış gibi görünmek sizi koronavirüsten korumaz. Kendi sağlığınız, sevdiklerinizin sağlığı ve toplum sağlığı için lütfen maskeyi doğru kullanalım.

Bir okur


Avatar Seç KAPAT
BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR