Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Atıl kalan alan ‘Osmangazi’ eliyle çok güzel park oldu

Köşe Yazısını Dinle

Osmangazi’ye bağlı Nalbantoğlu Mahallesi Muslihittin Sokak’ta atıl bulunan alan Osmangazi Belediyemizin eliyle şimdi çok güzel bir çocuk parkı oldu.

Jimnastik aletleri, banklar ve çocuk oyun alanıyla mahallemize böyle güzel bir park kazandırdığı için mahalle sakinleri olarak Osmangazi Belediyesi’ne ve sahada çalışan ekibe Söz Sizde köşesi aracılığıyla teşekkür ediyoruz.

Semt sakinleri adına bir okur

 

Dikkat! Yıldırım ve Mudanya’da su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi, 6 .Gazi Sokak, 2. Altın Sokak ile 2. Belde Sokak ve civarında 20 Nisan 2021- 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında, zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Öte yandan BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mudanya ilçesi, Bademli Mahallesi, 20. Sokak ve civarında 20 Nisan 2021- 20 Mayıs 2021 tarihleri arasında, 10.00- 16.00 saatleri arasında, zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

n Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi.com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X