Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

ATM’leri yeşil alana kim kondurdu

Bütün dünyada belediyeler vatandaşın rahat nefes alabilmesi için yeşil alanları çoğaltırken, bizim mahallemizde çimenlerin üzerine 4 adet ATM konduruldu. Santral Garaj Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Gençosman İtfaiyesi karşısındaki bu ATM’lere başka yer bulunması için Büyükşehir Belediyesi’ni aradığımızda bizim bilgimiz yok, o park Osmangazi Belediyesi’ne ait diyor, Osmangazi Belediyesi’ni aradığımızda da bizim bilgimiz yok deniliyor. Bir simit tezgâhı konulsa haberi olan belediye yeşil alana konulan 4 adet ATM’den nasıl haberi olmaz anlamakta zorluk çekiyoruz.

Semt sakinleri olarak bu ATM’lere yeşil alan dışında daha uygun bir yer bulunmasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla.

Semt sakini bir okur

 

Kaldırımlar yayalara bırakıldı mı?

Günay Bey, 15 Eylül 2020 tarihinde Söz Sizde köşesinde “Kaldırımlar Esnafın, Yayalar Ne Yaparsa Yapsın Durumu(!)” başlığıyla Çınarönü Mahallesi Çınarönü Caddesi üzerindeki kaldırım işgallerinden bahsetmiş ve yayaların kaldırımları kullanamadığını belirtmiştik.

1 Ekim 2020 tarihinde Söz Sizde köşesinde Yıldırım Belediyesi’nin yanıtını okuduk.

Yazıda Çınarönü Caddesi üzerindeki tek bir esnaftan bahsedilmiş ve kaldırımdaki saksıların kaldırıldığı ifade edilmiş.

Ancak, semt sakinleri olarak Çınarönü Caddesi üzerindeki kaldırımların genel durumunu belirtmiş ve bunun yıllardır süregelen bir durum olduğunu yazmıştık.

Kaldı ki, yanıt yazısında bahsi geçen ve uyarıldığı belirtilen işyerinin, kaldırımdaki saksıları ancak bir çocuğun geçebileceği şekilde açtığı görülmekte.

Sonuç olarak, vatandaşlar olarak Çınarönü Caddesi üzerindeki genel bir kaldırım işgalinden bahsediyoruz.

Yıldırım Belediyesi’nden ricamız, denetimlerin caddenin genelini kapsayacak şekilde yapılmasıdır. Saygılarımızla.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X