Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Aydınlatma direklerindeki kablolar tehlike oluşturuyor

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, Bademli Mahallesi eski Mudanya Caddesi jandarma karakolu civarındaki elektrik ve aydınlatma direklerinin kabloları açık durumdadır.

Bölgedeki vatandaşların, ailelerin, gençlerin yürüyüş yaptığı bu yoldaki direklerinin kablolarının açıkta olmasının tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

UEDAŞ, Büyükşehir Belediyesi veya Mudanya Belediyesi’nin bölgede gerekli düzenlemeyi yapmasını bölge sakinleri adına rica ediyorum, sizlere de kolaylıklar diliyorum.
Yasemin Yeşilova


Evsel çöpü kaldırmak için sokak sakinlerinden ücret talebi doğru mu?

Küçükbalıklı Mahallesi Ozan Sokak köşesinde birtakım insanlar tarafından evsel atıklarla çöplük haline getirilmiş.

Mütemadiyen bu bölge insanı da değiller buraya çöp atan şahıslar.

Çöplük(!) olarak kullanılan fotoğrafta görülen alandaki atıklar için daha önce belediye birimlerine başvurarak fotoğraftaki çöplerin kaldırılmasını talep ettik ancak belediye gelip keşif yaparak parasını ödememiz halinde taşeron tarafından kaldırabileceklerini belirttiler.

Buraya çöp atan biz sokak sakinleri değiliz, üstüne üstlük çevre kirliliğini yaşayan ve dolayısıyla mağduriyet yaşayan bizleriz.

Sonuçta, tadilat çöpü veya hafriyat olması bir nebze anlarız.

Ama, mağduru olduğumuz çöp için ücret talep edilmesini anlayabilmiş değiliz.

Osmangazi Belediyesi’nin veya Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve toplum sağlığını tehdit eden bu çöpleri buradan kaldırmasını talep ediyoruz.

Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X