Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

B33K ile balık istifi yolculuk bitmeyecek mi?

Köşe Yazısını Dinle

Kayapa’da ikamet ediyorum. Her gün işe B33K Hat No’lu otobüsle gidip geliyorum.

Ancak sürekli bu otobüs balık istifi kalabalık.

Bu kadar yolcu yoğunluğu olan bir otobüsün küçük olması ayrı bir sorun zaten.

Hele pandemi döneminde bu sorunu sürekli yaşadık.

Şimdi hem havaların ısınması hem de  yeni normalleşme ile birlikte yolcu sayısı daha da arttı.

UKOME ve BURULAŞ’ın bu konuda bir şeyler yapması gerekmiyor mu artık?

Bir okur

 

Harabeye dönen Havuzlupark için Büyükşehir’den sevindiren haber

Bu sütunlarda da zaman zaman dile getirdiğimiz, Bursalıların hep atıl kalmasından dolayı serzenişte bulunduğu, şehrimizin en önemli değerlerinden, yıllarca yüzme sporuna önemli sporcular kazandıran, yaz aylarında da halkın en önemli buluşma noktalarından olan Çekirge’deki Havuzlupark’ın sil baştan yenilenmesi konusunda Büyükşehir  Belediyesi devreye girdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mülkiyetindeki Havuzlupark için Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle hayat bulacak.

Son 4 yıldır kaderine terk edilen tesislerin yeniden kentimize kazandırılması amaçlanıyor. Yine eski günlerdeki gibi buradan şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetişecek.

Havuzlupark’ın sil baştan yenilenerek, sadece yaz sezonunda değil tüm yıl boyunca vatandaşın hizmetinde olması hedefleniyor.

Bu güzel haber için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ı kutluyoruz.

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Instagram, Facebook) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X