Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bademli Yankı Sokak sakinleri dertli, yetkililerden ilgi bekliyor

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey öncelikle sesimiz olduğunuz için teşekkürler.

Bizler Mudanya’nın Bademli semtinde Akya Sitesi sakinleri olarak Yankı Sokak kısmındaki topraklı yola asfalt dökülmesi için ilgili mercilere bir kaç kez dilekçe verdik.

Ancak, maalesef bir sonuç alamadık ve bir kez de bu sütunlardan sesimizi duyurmak istiyoruz.

Umarım ilgili mercilerimiz sesimiz duyar ve sorunlarımıza çözüm üretirler.

Sitemize yan giriş alanı fotoğraftaki gibi topraklı yol olması nedeniyle yaz kış mağduriyet yaşıyoruz.

Kışın yağmurdan, kardan çamur, su birikintileri, yazın tozdan bıktık usandık artık.

Evlerimize girişimizin engellenmesi nedeniyle site sakinleri olarak bu yolun asfalt yapılarak sorunumuzun çözülmesini, hali hazırda asfaltlama çalışmaları semtimizde devam ederken bir an önce Yankı Sokak’ın da bu asfaltlama çalışmalarına dahil edilmesini talep ediyoruz.

Öte yandan, sitemizin karşısında bulunan ve atıl durumda olan Cumhuriyet Parkı’nın ismine layık olarak bakımının yapılmasını, kafeterya ve büfe olarak faaliyete girip çevre site sakinlerinin de faydalanmasını ve şu an işlevsel olmayan binanın da kullanıma açılarak hoyratça kullanılmasının önüne geçilmesini istemekteyiz.

Büyükşehir Belediyemizin ve Mudanya Belediyemizin sorunlarımızla ilgileneceğini ümit ediyoruz.

Saygılarımızla.

Bademli Akya Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı

Vehbi Aslantuğ

 

Sizce burada kaldırım var mı?

Fotoğraf Yıldırım ilçesi Huzurevi Caddesi üzerinden. Bu sütunlarda birçok defa yer aldı. Sizce bu fotoğrafta kaldırım var mı? Varsa vatandaş bu kaldırımda nasıl yürür?

Aslında fazla söze de gerek yok sanırım.

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Facebook- Instagram) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X