Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bahçedeki saha çizgileri ve potanın bakıma ihtiyacı var

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey iyi günler. Osmangazi ilçesi Yeni Karaman Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Karabacak Ortaokulumuzun bahçesindeki saha çizgileri ve basket potası oldukça bakımsız ve yıllardır boyanmadığı için şu an kötü durumda.

Osmangazi Belediyemizin de ilçedeki okulların her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını, destek verdiğini ve bu konuda duyarlı olduklarını biliyorum.

Bu anlamda bir eğitimci olarak teşekkür ederim.

Okulumuzun bahçesindeki saha çizgilerinin yenilenmesi ve basket potasının boyanması konusunda destek ve yardımlarını bekliyoruz.

Eminim ki, Osmangazi Belediyemiz en kısa sürede bu duyarlılığı gösterecektir.

Saygılarımla.

Bir eğitimci

 

Diğer ilçelerde olduğu gibi dağ ilçeleri de BUKART’tan faydalanabilmeli

Günay Bey, ben yazılarınızı ilgiyle takip eden ve İstanbul’ da yaşayan bir okurunuzum.

Bursa’da yaşayan kıymetli hemşehrilerimizin size ilettikleri sorunlara köşenizde yer verip ilgililerin dikkatine sunarak çözüme kavuşturulması yönündeki değerli katkılarınız için öncelikle teşekkür etmek isterim.

Toplu ulaşımla ilgili Büyükşehir il sınırları içinde yaşayan özellikle Harmancık, Büyükorhan, Keles ve Orhaneli gibi dağ ilçelerimizde ikamet eden 65 yaş üstü, öğrenci ve engelli, öğretmen gibi ücretsiz veya indirimli ulaşım hakkı olan hemşerilerimiz ne yazık ki bu haklarını kullanamamakta.

Mudanya, Gürsu, Kestel ve civar mahalleleri için çözülen bu sorunun Bursa Büyükşehir Belediyemizce de çözülebileceğini düşünüyorum. Dağ ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizin de bu haklarını kullanmalarını diliyorum.

Saygılarımla.

Mustafa Aydın

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X