Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bakacak yolu neden kapatıldı?

Geçtiğimiz günlerde Uludağ’da Bakacak’a çıktığımızda fotoğraftaki görüntüyle karşılaştık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kim neden bu yolu kapatmış, bilen yok. Araçlar yolda kalmış.

Değerli yetkililer bir açıklama yaparlarsa memnun oluruz.

 

Saygılarımla.

Selahattin Bakan

UKOME ve BURULAŞ’tan talep

Günay Bey, Söz Sizde köşesini sürekli takip etmekteyim. Söz Sizde köşesi aracılığıyla BURULAŞ ve Büyükşehir Belediyesi’nden ricam var.

17 ve 17-B No’lu hatların Ovaakça Merkez Camii’nin önündeki durağa geldikten sonra İstanbul Caddesi’ne paralel olarak, Emirsultan Caddesi’nden devam etmesini (yeşil çizgi) sonradan İstanbul Caddesi’ne girmesini, Emirsultan Caddesi’ne de en az 2 durak konulmasını talep ediyorum.

Bu sayede Emirsultan ve Yıldırım Beyazıt caddeleri etrafında ikamet eden vatandaşların yağışlı ve soğuk havalarda en az 500-600 metre yürüme mesafesi düşecektir.

UKOMEBURULAŞ ve Büyükşehir Belediyesi’nin değerli yetkililerinin dikkatine sunuyor, önerimi değerlendirmelerini tekrar tekrar rica ediyorum.

Bir okur

Şehir merkezinde devlet hastanesi ihtiyacı var

Geçen hafta bir okurunuz Söz Sizde köşesinde, şehir merkezinde devlet hastanesi kalmadığı ve yetkililerin merkezde bir yerde devlet hastanesi ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Şehir merkezi özel hastanelerle doldu ancak devlet hastanesi eksik.

Ben de okurunuzla aynı fikirdeyim.

Hatta Şehreküstü’nde şu an boş bulunan eskiden özel hastane olan yerin Sağlık Bakanlığımızca devlet hastanesi yapılmasını öneriyorum.

Umarım İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimiz bu konuda duyarlılık gösterirler.

Saygılarımla.

Tarık Kırlı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X