Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bebeğim hâlâ hastanede yatıyor görünüyor

Günay Bey merhaba… Ben Gemlik’te ikâmet etmekteyim. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ilgili yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Umarım bir yetkili çıkar da cevap verir.

Ben 28 Ekim’de UÜ Tıp Fakültesi’nde acilden 4 günlük bebeğim için rahatsızlığından dolayı yatışı yapıldı. 2 Kasım’da kendi isteğimle taburcu edildi. Sorun burada başlıyor. 2 Kasım’da taburcu edilmesine rağmen 12 Aralık 2016 tarihinde özel bir hastaneye çocuğumu götürdüğümde kayıt açamadıklarını belirttiler. Çünkü bugüne kadar hâlâ çocuğum Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatıyor gözüküyormuş. Bundan 15 gün önce bunu öğrendiğimde hastaneyi aradım ve bana durumun düzeltileceğini söylediler. Ama 12 Aralık’a kadar hâlâ düzeltilmediğini gördüm. Ben, çocuğum hastalanıp da kayıt yaptıramadığımı öğrenene kadar hiçbir şeyden haberim olmayacak ve çocuğum o zamana kadar hastaneye yatıyor görünecek. Bu nasıl oluyor anlayabilmiş değilim. Bu kadar zamandır Tıp Fakültesi’nde yatıyor görünmesi ve benim çocuğumu ne özel, ne de devlet hastanesinde kayıt açtıramamam mağduriyet değil de nedir? Aracılığınızla yetkililerden rica ediyorum, lütfen biri çıkıp da bunu açıklayabilir mi? Saygılarımla.

Didem Şengül

 

Güzel hizmet yapılıyor ama yarım bırakılınca mağdur ediliyor

 

Merhabalar, ben Güneştepe Mahallesi 1. Şehit Er Serdar Aşkın Sokak’ta ikâmet etmekteyim.

1- Sokağımızda kaldırım çalışmaları yapıldı. Güzel bir hizmet. Bu konuda müteşekkiriz. Fakat 1 aydan uzun süredir asfaltlama yapılmadı. Yapılan güzel bir hizmetin böyle yarım bırakılmasını anlamak mümkün değil. Niye yarım bırakılır da insanlar mağdur edilir? Herhangi bir yağmurda sokaklarımız çamur deryasına dönüyor. Bırakın insanları, arabalar dahi su birikintilerinden geçmekte zorlanıyor.

2- Sokaklarımızda yeterli aydınlatma olmadığından dolayı insanlar karanlıkta yürümek zorunda kalıyor. Bu durumda özellikle bayanlar ve çocuklar korkuyorlar. Ayrıca bu durum hırsızlara da fırsat tanıyor. (Bölgedeki hırsızlık olayları son zamanlarda artmıştır).

Sokaklarımıza aydınlatma yapılabilmesi için illa ki bir insanın başına bir olay mı (başıboş köpeklerin saldırması, gasp, hırsızlık vb) gelmesi gerekiyor?

İlgililerden bu konular hakkında gerekenlerin yapılmasını rica ediyorum.

Mesut Özen

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X