Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Belediye otobüs şoförlerinin uyarı alması şart!

Her geçen gün BURULAŞ belediye otobüslerini kullanan şoförlerin kış günü vatandaşa muamelesini Söz Sizde köşesine yazmaktan yorulduk ama belediye otobüs şoförleri bu hava koşullarında vatandaşı mağdur etmekten yorulmadı. BURULAŞ tarafından uyarılmaları konusunda ısrar ediyor, bu nedenle bu köşeden belirtmek istiyorum: 16 Aralık Cuma günü saat 10.42’de kar yağışı altında Arabayatağı üstgeçidi otobüs durağından geçen 16 JPY 64 plakalı belediye otobüsünün şoförü, durağa gelmeden düğmeye bastığım halde keyfi hareket etmiş ve beni düğmeye basmadığımı iddia edip durakta indirmeyerek mağdur etmiştir. Bu türden keyfi muamelelere birçok vatandaş suçlanarak maruz kalıyor.

 

Düğmeye erken basmadığımızı ifade etsek de fayda etmiyor, mağdur ediliyoruz. Bunu birçok vatandaş yaşıyor. Otobüs şoförleri kış günü vatandaşa bunu reva göremez. Bu konu, basit bir konu gibi görülmemeli, vatandaş mağdur edilmemeli, otobüs şoförleri BURULAŞ tarafından uyarılmalı, vatandaş hakları üstün tutulmalı, vatandaşa nazik davranılmalıdır.

 

Dilek Atlı

 

Marketin manav reyonu yayaları, tentesi ise araçları mağdur ediyor

 

Namık Kemal Mahallesi Kavas Sokak’taki bir market yayaları ve araç sürücülerini zor durumda bırakıyor.

Marketin önüne yerleştirdiği manav reyonu ve yarım metre tentesi ise bir metre yola taşıyor.

Araçlarımız oraya çarpmamak için karşı seritten gidiyor, her an bir kaza olacak diye bekliyoruz.

Bu durumda yayalar ise çaresiz korkarak oradan geçiyorlar.

Yetkililerden bir çözüm bulmalarını rica ediyoruz.

Mahalle sakini

 

Şaypa’nın yeni vizyonuna yakışmadı

 

Şaypa 15.12.2016 tarihinde müşterilerine gönderdiği SMS ile “ayın on altısında elli liralık alışveriş yapanlara ikili cam tepsileri on liraya” verececeğini duyuruyor! (“Stoklarla sınırlıdır” ifadesi yok) ben de ifade edilen günde alışverişimi yaptım, kasada ödemeyi yaparken mesajda belirtilen cam tepsilerden istediğimi söyledim. Verilen cevap “Kalmadı!” Şaypa’ya hiç yakıştıramadım bu durumu.

Hüdavendigar

Mahallesi

Gürsel BUDAK

 

Kullanılmasın diye mi korumaya alındı

 

Bursaray’da işe giderken dikkatimi çekti. Yeni vagonlardaki imdat freni öyle bir korumaya alınmış ki, acil durumda bu valfi kullanmak nerdeyse imkânsız. Resmen korumaya alınmış kullanılmasın diye sanki. O zaman niye koydunuz ki aleti buraya!

Bir okur

 

Milli Park’a çıkarken ücret ödüyoruz zaten

 

Uludağ’a çıkarken Milli Park kapısında bir ücret ödüyoruz, park alanında konaklamak için. Ancak yeni bir uygulama mıdır nedir anlayamadım, Uludağ’da tekrar otopark ücreti alınıyor. Bu ne demektir biri park biri de manzara parası mı oluyor. Vatandaş olarak bu uygulamayı yadırgadığımı yetkililere belirtmek isterim. Saygılarımla.

Muammer T.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X