Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Belediyemiz güzel bir hizmet yaptı ama…

Ben Maksem Sağlık Ocağı’na yakın bölgede oturan bir vatandaşım. Bina aynı zamanda Zabıta Karakolu olarak da kullanılıyor.

Osmangazi Belediyesi çok güzel bir iş yaptı. Hem binanın komple çatısını değiştirdi, hem de binaya mantolama yaptırdı.

Bunda ne var diyeceksiniz ama sorun bundan sonra başlıyor. Sanıyorum aynı firma, önce mantolamayı ve boyayı yaptı, daha sonra çatıyı yapmak için kalasları (kereste) halatla çıkarırken yapılan mantolamayı delik teşik etti. Kalasları çakarkende saçakları mahvetti. Şimdi şiddetli yağmurda bu delikler su alıp yapılan güzel bir iş berbat olacak.

İkinci olarak ben de orada oturduğum için, bu binalarda dranaj çalışması yok. Binanın yağmur suyu borusu binanın tam dibinde bitirdiler. Bina zeminden su olacak. Şimdi merak ettiğim üç soru var sizinle paylaşmak istiyorum.

1) İşi yapan firmanın yetkilisi iş bittikten sonra işi kontrol etmez mi? Firmanın bu konuda bir kontrol mekanizması yok mu?

2) Belediye yetkilileri firmaya ödeme yaptılar mı bilmiyorum ama, iş sağlıklı yapıldı mı diye kontrol etmez mi?

3) Bu binada hizmet veren yetkililer, iş bitiminde hiç mi bakmadılar binaya acaba?

Saygılarımla.

Tekin Çanga

 

23 Nisan Mahallesi’ne Nilüfer Belediyesi’nden hizmetlerle ilgili yanıt

 

15 Nisan’da köşenizde yayınlanan “23 Nisan Mahallesi ilgi bekliyor” başlıklı yazı üzerine gereken inceleme yapılmıştır. Sürekli yapılaşmanın devam ettiği gelişim sürecindeki 23 Nisan mahallemize yönelik projelerimiz devam etmektedir. Söz konusu bölgede 263. Sokak’taki çocuk oyun alanı tamamlanmıştır. 3477 adada tasarlanan park alanı yüzde 90 tamamlanma aşamasına geldi. Yine 263. Sokak’a bu yıl içerisinde bir park yapımı gündemimizdedir. Ayrıca Muhtarlık binası çevresinde oluşturmayı planladığımız spor parkı proje aşamasında olup, önümüzdeki yıl Taksi Durağı projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

 

Yaz geliyor ama Küçükkumla’daki çalışmalar bitmedi

 

Kumla’da 2015’in mayıs ayından beri belediye hizmet adına bir çok çalışmalar yapıyor. Gelin görün ki, yaz geliyor. Kumla’da yazlığı olanlar, evi olanlar, bu çalışmalar henüz bitirilemediği için mağdur olacaklar. Caddeler bozuk, evlerin önü kazılmış durumda. Umuyorum ki, yaz gelmeden bu hizmetler bir an önce tamamlanır da, yazlıkçılar bu sene Kumla’ya geldiklerine pişman olmazlar. Belediyemizin bu çalışmaların bitmesi ile ilgili bir takvimi var mıdır? Bilgilendirirse bizler de memnun olacağız. Saygılarımla.

İsmini vermek istemeyen bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X