Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Belediyenin bıraktığı konteyner çocukların güvenliği açısından büyük risk oluşturuyor

Günay Bey, Söz Sizde köşesini sürekli takip etmekteyim. Şehrimizdeki sorunların çözümüne katkı sunduğunuz için öncelikle teşekkürler.

Uzun bir süredir gözlemlediğim ve oldukça rahatsız olduğum sıkıntılı bir durumdan bahsetmek istiyorum.

Muradiye’deki eski devlet hastanesinin tam karşısında bulunan Haşim İşcan Bisaş Parkı içerisinde fotoğraflarda da görülebileceği gibi çocuk oyun parkının hemen dibinde duvar kenarında konteyner bulunmakta.

Daha önce buradaki bir çalışma için belediye işçileri için konulan bu konteyner iş bitimi buradan kaldırılmadı.

Dolayısıyla çocukların gün içerisinde oyun oynadığı parkın dibindeki konteyner bir süredir bağımlıların mekânı haline gelmiş durumda. Konteynere girip çıkan belli değil.

Benim öncelikle rahatsız olduğum bu durum çocukların güvenliği açısından oldukça büyük risk oluşturmakta.

internete foto e1600694720602

Bu parka gelen çocukların güvenliği açısından konteynerin derhal kaldırılması için aramadığım yer kalmadı. Ancak, ne yazık ki bugüne kadar hiçbir ilgili kurum ilgilenmediği gibi herkes topu birbirine atıyor.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla, bir çocuğun canı yanmadan, bir kez daha konteynerin buradan kaldırılması için yetkililerin dikkatine sunuyorum.

Saygılarımla.

Cenk Olcaytuğ


Avatar Seç KAPAT
BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR