Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Beşyol’daki çirkin görüntülere çözüm bulunmasını istiyoruz

Köşe Yazısını Dinle

Beşyol lambaları Küçükbalıklı girişindeki inşaat sahasının yanındaki toprak birikintisinden yayalar toz toprak içerisinde yürümeye çalışıyor.

Buradaki toprağın acilen temizlenmesini talep ediyoruz.

Bölgede ve cadde üzerindeki tamirhane esnafının işyerleri önüne bıraktıkları çöpler çevre kirliliği oluşturmakta.

Yetkili belediyeden çevre temizliği konusunda esnafın uyarılmasını ve gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz.

Öte yandan, Beşyol lambalarının olduğu bölgedeki çıkmacı ve tamirhanelerin çirkin görüntüleri Bursa girişine hiç yakışmıyor.

Bölgeye peyzaj çalışması yapılmasını ve büyük saksılara bitki ve çiçekler dikilerek bu bölgenin güzelleştirilmesini talep ediyoruz. Bursa eski sadeliğini, yeşilliğini kaybetti. Güzelleştirmek elimizde.  Büyükşehir Belediyesi ve ilgili belediye yetkililerinin taleplerimize duyarsız kalmayacaklarını umut ediyoruz.

Beşyol sakinleri

 Rögar kapaklarındaki durum hızla giderildi

16 Haziran 2022 tarihli Söz Sizde köşesinde Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi’nde gördüğüm durum üzerine “Bursa Sokaklarında İSKİ Rögar Kapağı” başlıklı yazım üzerine BUSKİ yetkilileri, çok kısa sürede bu durumla ilgili gerekeni yapmışlardır.

Duruma hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’ye teşekkürler. Saygılarımla.

Bir okur

 Dikkat! Osmangazi’de su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi 4. Yardım Sokak, 2.Çirişhane Caddesi, 2. Bekir Sokak ve civarında, 22 Haziran 2022- 30 Haziran 2022 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında, zaman zaman su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X