Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Beşyol’un çehresi değişir mi?

Beşyol Köprülü Kavşağı’nın lupları kavşağın karşılıklı olarak açılmasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen tamamlanmadı.

Tamamlanmak üzere olduğuna da bir çalışma görülmüyor henüz.

Dönüş yollarının yapılması için kamulaştırmalar yapılacaktı bir gelişme yok.

Acaba köprülü kavşak ne zaman tamamlanacak?

Bunun yanında yıllar önce bu bölgedeki tamirhanelerle ilgili olarak Beşyol’daki tamirhaneleri Kestel’de yeni yapılan sanayi sitesine taşınacağı söylenmişti ancak geçen yıllara rağmen hâlâ buradaki tamirhaneler varlığını sürdürmekte.

Bursa’nın girişini güzelleştirmek, tamirhaneleri kaldırmak her başkanın dilinde fakat bu konu yıllardır söylemden ileriye gitmiyor.

İstanbul bugün yol kenarlarını güzelleştirmek için yapılan çalışmaları tartışırken Bursa, yıllardır İstanbul Caddesi’ndeki sağlı sollu uzanan tamirhanelere bir çözüm bulamadı maalesef.

Beşyol’da tamirhanelerin bulunduğu sokak araları lastik artıkları, aşırı boya kokusu, araç yağ artıkları ile çevre kirliliği içerisinde.

İstanbul Caddesi boyunca şehre yönelik hiçbir güzellik yok.

Trafik lambalarının olduğu yerde yayalar, yaya yolunda karşıdan karşıya geçerken yaya yolunun silinmiş olmasından dolayı kaza riski yaşıyor.

Yaya yolunun boyanması gerekiyor, ilgilenen yok.

Cadde boyunca tek sıra ağaçlandırma yapılacaktı o konuda da bir çalışma yok.

Yıllar öncesi T-2 ile güzelleşeceği iddia edilen belediyenin sayfalarında paylaşılan videolardaki yaya yolları hayal miydi?

T-2 Gençosman’da yer altına inip entegre olacaktı, bununla ilgili çalışma var mı? Değişim sadece caddenin isminde kaldı.

Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemeyen bir okur

 

Dikkat! Yıldırım’da su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi Kurban Pazarı Cadde ve Demetevler Cadde civarında 02.12.2020 ile 20.12.2020 tarihleri arasında 10.00-18.00 saatlerinde zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X