Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Beton blokların arasından geçmek zorunda kalıyoruz

Fotoğrafta görülen yer Nilüfer’deki vergi dairelerinin ön tarafı. Yıllardır ne mimarisi belli olan, ne anlamı olduğu anlaşılamayan, beton yığını, üzerlerinden cambaz gibi geçiliyor. Adeta çöplüğe dönmüş. Altına da otopark yapıldı. Üstü böylece bırakıldı. Yan tarafında da Belediye binası var. Böyle bir alan planlanırken beraber düşünülüp yapılamaz mıydı diye düşünmeden edemiyor insan. Çok sevimsiz bir görüntü ve beton yığını. Eğer ki, işiniz bir de öğle arasına kaldıysa beklemek için çevrede yer bile yok. Oysa burası değerlendirilip yeşillendirilemez miydi? Bekleyen insanlar için mekânlar yapılamaz mıydı? Gerçekten görüntü rahatsız edici. Her yer beton. Yetkililerimiz umarım en kısa zamanda burayı güzel bir şekilde değerlendirirler.

İyi çalışmalar diler, saygılarımı sunarım.

Yaşar Ulucan

 

Tuna Caddesi’ne yaya yolu gerekiyor
 

Ben Nilüfer’de Karaman Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Yetkililerimizden mahallemizde bulunan Tuna Caddesi’nin eksikliklerinin tamamlanmasını istiyoruz. Çünkü bu cadde artık bölgenin arteri gibi oldu. Buraya öncelikle yaya yolu, bisiklet yolu yapılmasını istiyoruz. Çarşamba ve cumartesi günleri hatta pazar günleri araçlardan inanın yayalara yürümeye yer yok. Gelişigüzel yapılan araç park etmeleri sıkıntının tuzu biberi oluyor. Yetkililerimizden bir an önce bizim mağduriyetimizi gidermesini rica ediyoruz. Saygılarımla

Orhan DÖNMEZ

 

Gazioluk Mahallesi’nin iki küçük isteği
 

Eski köyümüz yeni mahallemiz Orhaneli’ne bağlı Gazioluk yardımlarınızı bekliyor. 2014 yılı Mart ayından beri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan köyümüze bizim için çok önemli, ama belediyemiz için küçük sayılabilecek iki hizmete ihtiyacımız var. Camimizin çevre düzenlemesine ihtiyacı var. Caminin doğru dürüst bir bahçesi dahi yok. Köyümüzde (mahallemizde) cenaze namazı kılacak bir yerimiz yok. İkinci isteğimiz ise köyümüze (mahallemize) bir köy meydanı gerekiyor. Gençlerimizin sosyal aktivitelerini yapabilecekleri bir alana, mekâna ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediyemizden Ramazan Bayramı’na kadar bu iki küçük sıkıntımızı gidereceğini ümit ve temenni ediyoruz. Bunlar gerçekleşirse sevgili Başkanımızın bizlere güzel bir bayram hediyesi olur.

Saygılarımla.

Recep ÜNAL

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X