Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bir Gürsu Kavşağı klasiği

Fotoğrafta görülen yer Gürsu Kavşağı, kavşak otopark gibi. Sağ taraf, sol taraf her yer araç park etmiş durumda. Buradan dönüş yapan araçların halini bir düşünün. Trafik ne hale geliyor. Ama maalesef bu görüntü artık bir Gürsu Kavşağı klasiği.  

Kaldırımlar zaten yayalara kapalı park eden araçlar yüzünden. Otobüs durakları zaten ayrı bir sıkıntı. Otobüsler kendi duraklarına yanaşıp da yolcusunu sağlıklı bir şekilde indirip, bindiremiyor.

Bu kavşağın bazı bölümlerine delinatörler konulmuştu. Ama hak getire haftası dolmadan kendini bilmezler delinatörü ezip üstüne araç park ettiler ve kırdılar bunları. Umarım yetkililer bu sıkıntıları da dikkate alıp, bu kavşağın sıkıntısına bir çözüm üretirler. Saygılarımla.
Adını vermek istemiyor

Timsah Arena’ya geliş zorlukları ve öneriler

Merhaba; Bursasporumuzun yeni stadı Timsah Arena’nın henüz tam anlamıyla tamamlanmamış olması sebebiyle birtakım sıkıntılar yaşanmaktadır. Bursaspor metro istasyonundan veya Hürriyet tarafından yaya olarak stada gitmek isteyenler şu anda çok uzun mesafeleri kat etmek zorunda kalmaktadır.

Yukarıdaki haritada yuvarlak noktalı kısımlar mevcut durumda yayalar için belirlenmiş yoldur, fakat bu yol mesafeyi aşırı uzatmakta, taraftarar da tehlikeli yerlerden ve tarladan geçerek stada ulaşmaya çalışmaktadır.

Sevgili Başkanımız Sayın Recep Altepe’den ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden Bursasporlu olarak ricamız yolun kısaltılarak düzenlenmesi ve Hürriyet, Soğukkuyu tarafından gelenler için de Fuat Kuşçuoğlu Caddesi tarafına yayalar için bir üstgeçit yapılarak stada bağlanması.

Başkanımızın bu önerimize kayıtsız kalmayacağını, ilgilineceğini ümit ediyorum. Bunlar yapıldığı zaman inanın Bursasporumuz maçlarını 17 bin taraftarla değil 25-30 bin taraftarla oynayacaktır. Saygılarımla.
Mehmet Salih Kaya

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X