Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bir öneri: Kaotik Balat Kavşağı’na Orhaneli Kavşağı modeli

Çevre Yolu köprüsünden itibaren Balat Kavşağı’na kadar ortadaki bölümde 1 şerit daha (Bursa’dan Mudanya’ya gidiş yolunda) kazandırılabilir. Bu yeni şerit Balat’a dönüş olarak kullanılır, Bursa’dan Mudanya’ya giden yoldaki 3 şeritte trafik normal akar. Ayrıca kavşağın ortadaki bölümü Orhaneli Kavşağı’nda olduğu gibi tamamen kaldırılırsa viyadük çözümü hayata geçirilene kadar kaos derecesinde tıkanma olmaz diye düşünüyorum.

Bu önerimi, siz saygıdeğer yetkililerimizin dikkatine sunuyor, ilgilerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Timuçin Demir

 

Gürsu TOKİ’nin bitmeyen yolları
 

37 ay once teslim edilen ve mevcut yolları bozuk olmasına rağmen bir türlü asfaltlanmıyor.

Maalesef bin 936 adetlik konut ve 4-5 bin insanın yaşadığı Gürsu TOKİ Konutları’nın yol problemi bir türlü çözülemedi. Asfalt yapılacak diye sevinirken, yollara mıcır döküldü. Mıcırlı yoldaki sıkıntıyı tahmin edersiniz sanırım. Büyükşehir Belediye Başkanımız’dan bir ricamız var. Lütfen artık bizleri bu mağduriyetten kurtarın.

TOKİ sakinleri

 

Gerekli denetim yapıldı ve bölge esnafı uyarıldı
 

13/7/2017 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayımlanan “Ulus’taki Kaldırım İşgalleri” başlıklı, Ormanlar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kıraathanelerin yaya kaldırımını işgal ettikleri yönündeki okurun şikâyeti incelenmiştir.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yerinde yapılan denetimler neticesinde şikâyete konu olan kahvehane işyeri sahiplerine yaya kaldırımı üzerine masa, sandalye, tabure vb. koymamaları hususunda denetim formu düzenlenerek gerekli uyarılar yapılmış, kaldırımın boşaltılması sağlanmıştır. Konunun takibine devam edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız. 

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X