Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bir teşekkür bir istek

Sayın Günay Yumruktay. Teşekkür ve memnuniyet duygularımla selamlar. 22 Ekim 2016 tarihli şikâyet ve istek yazımın köşenizde yayınlanması ardından, Çalı Meydanımızın eksiği olan çöp kutuları 7 Kasım 2016 tarihi itibarıyla yerlerine monte edildi. Bu hizmetlerden dolayı size ve Nilüfer Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Ayrıca, Bursamızın en kalabalık ilçesi olan Nilüfer ilçemize bir araç muayene istasyonu açılmasını istiyoruz. İlimizde Kestel ilçesinde hizmet veren istasyon oldukça dolu ve en az iki-iki buçuk saatten önce işlemlerin tamamlanması mümkün görülmüyor. Bu konuda da sesimizi yetkililere ulaştıracağınızı umut ediyor ve yetkililerden bir çözüm bekliyoruz.

Saygılarımla.

Nusret Canıtez

 

Yoldaki tozdan araçlarımız sürekli arıza yapıyor

 

Günay Bey iyi çalışmalar. Köşenizi sürekli takip eden bir okurunuz olarak bizlerin mağdur olduğu bir sorunumuzu paylaşmak ve sesimizi yetkililere duyurmak istiyoruz. Bizler Gemlik Serbest Bölge’ye  personel taşıyan servisçileriz. Gemlik Serbest Bölge’ye giden yol oldukça bozuk, kamyon ve TIR’ların çıkardığı tozdan bizler mağdur oluyoruz. Trafik tam bir çileye dönmüş durumda, öyle ki toz yüzünden görüş mesafesi düşüyor. Araçlarımız sık sık bu toz yüzünden arıza yapıyor. Sürekli serviste bakım yaptırmak zorunda kalıyoruz. Haliyle maddi kaybımız söz konusu. Yetkililerimizden rica ediyoruz, bu son derece işlek yola bir bakım yapılmasın ve ilgi gösterilsin. Yetkililerin sesimize kulak vereceğini umuyor, şimdiden teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla.

Bölge servisçileri

 

Cami önüne çöp konteyneri yakışıyor mu?

Heykel’de tarihi Hacılar Camii’nin önündeki çöp konteyneri caminin görünümünü bozmakta. Çevredeki işyerlerinin, evlerin çöplerini attığı çöp konteynerinin cami önünde durması çok yakışıksız ve camiye saygısızlık. Zaten bu konteyner öğleden itibaren dolmakta ve çöpler yollara taşmakta. Cami önünden bu rezilliğin acilen kaldırılmasını talep ediyoruz.

Hakan Kavurmacı

 

Hava aydınlanmadan çocuklar okula gidiyor ama sokaklar karanlık

 

Yıldırım Bağlaraltı Mah. 415. Sokak lambaları uzun süredir sabah saat 06.00’da sönüyor. Saatler geri alınmadığı için sabah ezanı dahi okunmamış oluyor. Büyük binaların olduğu bir sokakta işe gidenler, okula gitmek için erkenden çıkan öğrenciler büyük korku yaşamaktadır. Mahalle muhtarına ve UEDAŞ’a bu sorun iletilmesine rağmen hâlâ düzeltilmedi. Kış mevsimi olması nedeni ile sabah karanlıkta öğrencilerin servis beklemeleri tehlike arzetmektedir. UEDAŞ’tan ve yetkililerden bu sorunun bir an önce çözülmesini rica ediyoruz.

Orkun Yıldız

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X