Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bisiklet yolu, ama nasıl?

​ Merhaba Günay Bey, önceki gün gazetenizi okurken şehir sayfasında bir habere denk geldim. Haber, “Bisiklet kullanan personele özel oda” şeklindeydi.

Kısa bir şekilde önceki gün çektiğim fotoğrafa değinmeden geçemeyeceğim.

Yaklaşık 10 yıldır Londra’da yaşayan ve zaman zaman bisiklet ile haberde belirtildiği gibi Londra’da işe gidip gelen biri olarak sormak isterim, 142 kilometrelik bisiklet yolu yapılırken nelere dikkat ediliyor? Bu proje ve hizmet hayata geçirilirken planlaması nasıl yapılıyor? Açıkçası merak ediyorum. Önceki gün Özlüce’de çektiğim bu fotoğraf ne demek istediğimi anlatıyordur sanırım. Umarım yetkililerin de dikkatini çeker. Saygılarımla.

Osman Yıldırım

 

 

Havamızı böyle kirletiyoruz

 

​Sayın Yumruktay, fotoğrafın çekildiği bu yer, Yenimahalle Şehit Asteğmen Oksan Altanay Caddesi’nde bulunuyor. Cadde üzerindeki bir apartmanın bacası, hemen hemen günün her saati zehir saçıyor. Sanki yangın varmış görüntüsünü andıran bu duruma yetkililerin bir çare bulacağı inancıyla saygılarımı sunarım.

Barış Akasoy

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X