Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Biz de ‘Gülümseyin Nilüfer’desin’ duygusunu yaşamak istiyoruz

Günay Bey merhaba; Uzun yıllardır düzenli Olay gazetesi takipçisiyim ve yazılarınızı her gün mutlaka merakla okuyorum.

Sorunların çözüldüğünü de görmekteyim. Vatandaş olarak teşekkür ederiz.

Bizler; Çamlıca Mahallesi Büyüyen Sokak sakinleri olarak, Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Büyüyen Sokak’ta 3806 ada 1 No’lu parselin (yeşil alan) yanına park yeri (park cebi) yapılmasını istiyoruz.

Talebimiz ile ilgili (11.11.2016 – 202675883 ve 24.11.2016 – 202683737) onlarca (40-45 adet) dilekçe ile durumumuzu izah edip, taleplerimizi bildirdik. Maalesef müspet menfi dönüş alamadık.

“GÜLÜMSEYİN NİLÜFER’DESİNİZ” duygusunu hissedebilmek ve mağduriyetimizin giderilmesi adına bilgilerinizi ve gereğini arz ederiz.

Dilekçe örnekleri ve fotograflar ekimizdedir.

Saygılarımızla.

Erkan Alfatlı

 

Gürültü kirliliğinden bıktık artık

 

Günay Bey, sesimizi hiçbir yere duyuramadık, belki sizden yardım alabiliriz ümidi ile yazıyorum.

Biz Nilüfer ilçesinde Ertuğrul Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’nda ikamet etmekteyiz.

Burada bulvar denilen dairevi trafik alanının sağ ve solunda; alkollü eğlence yerleri var. Bunlar yerleşim alanının tam göbeğinde. Hafta içi, hafta sonu fark etmeksizin bütün gece gürültü kirliliği ile boğuşuyoruz. Ne uykumuz var ne de istirahatimiz. Bizler sabahları işine gitmek durumunda kalan normal insanlarımız. Zaman zaman Nilüfer Belediyesi’ne ve Zabıta ekiplerine şikâyet bildiriyoruz. Ama ne yazık ki, bugüne kadar hiçbir şey yapılmadı. Gece arıyoruz mesaimiz değil deyip geçiştiriliyoruz. Sadece 155’teki yetkililer zaman zaman destek vermeye çalışıyorlar ama onlar da bizim sık sık aramamızdan muhtemelen bıkmışlardır. Ama sağolsunlar en sağduyulu yine polislerimiz. Bu konuda sesimize ses olursanız, yetkililer bir çözüm bulursa size ve yetkililere müteşekkir kalacağız.

Saygılarımla.

Selim Sinan

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X