Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Boş arsanın tozdan kurtulup yeşil alan yapılmasını istiyoruz

Günay Bey iyi günler. Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Caddesi üzerinde ikamet etmekteyim.

Fotoğrafta görülen yer yaklaşık 10 bin metrekarelik boş bir arsa.

Buranın toz ve toprak zeminden kurtarılarak yeşil alan, park yapılması ve bu alana çocuk oyun alanları gibi insanlarımızın hoş sohbet ve muhabbet edebilecek bir etkinlik alanı yapılmasını çeşitli vesilelerle yetkililere ilettik.

Ancak bugüne kadar herhangi bir çözüm göremedik.

Bizler bu arsada gençlerin yüksek egzozlu araçlarıyla dirift yapmasından, yüksek sesle müzik dinlemeleriyle gürültü kirliliğine sebep olmalarından, tozundan rahatsız olmaktayız.

Bu arsanın vatandaşa bir hizmet olarak yeşil alan olarak kazandırılmasını, park ve bahçe haline getirilmesini yetkililerimizden rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Sedat BALLISOY

 

12 aydınlatma direğinden şu an sadece 3’ü sağlam

 

Bir ilçeye girişte kocaman bir tabela, “Nilüferdesiniz, farkı görünce şaşıracaksınız’.

Çoğu kez şaşırmaktan ağzımızı kapatamıyoruz. Aquapark’ın oradaki ana caddeye 12 tane yol aydınlatma direği dikilmişti. Araçlar çarpıp yıktı direkleri. Muhtemelen mahkeme kararıyla yıkılan direklerin parası tahsil ediliyordur.

Ancak yıkılan direklerin yerine yenisi dikilmiyor. 21 Temmuz’da bir aydınlatma direği daha yıkıldı. 12 direkten şu an 3 tanesi sağlam. Burada bulunan sitenin ve Aquapark’ın ışıkları yolu aydınlatıyor. Herhalde bu durumdan en çok memnun olanlar hırsızlar ve bağımlılar olsa gerek.

Yetkililerden ricamız, lütfen bu yıkılan direklerin yerine yenileri konulsun.

H.R. BALIKÇI

 

Kumyaka’da çöp konteynerleri temizlenmeli

 

Günay Bey iyi günler. Kumyaka’da ikamet etmekteyim. Burada 3 aydan beri içmesuyu şebeke çalışması yapılıyor. Kendilerine halka yatırım ve hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.

Ancak, gerek bu çalışma sırasında ve gerekse de çalışmanın bittiği yerlerde gerekli düzenleme yapılmadığı için ortalık toz dumandan geçilmiyor.

Yetkililer lütfen çalışmanın bittiği yerleri asfaltlayıp düzenlesinler.

Öte yandan, Kumyaka’daki çöp konteynerlerinin ivedilikle temizlenmesi ve ilaçlanması gerekiyor. Ortalık sinekten geçilmiyor. Yetkililerin dikkatine sunuyor ve gereğini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Erkan BİNBİRÇİÇEK

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X