Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bu görüntüye bir çözüm bulunamaz mı?

Adalet mahallemizin Ziraat yolunun genişliği yetersiz olduğu için fotoğraftaki görüntü ortaya çıkmakta.

Büyükşehir Belediyemizin otobüsleri ikisi yanyana geldiğinde tam bir trajikomik görüntü ortaya çıkıyor.

Yetkililerden ricamız bu yolun ya genişletilmesi ya da farklı bir çözüm bulunmasıdır.

Beyhan Batı

 

Cumalıkızık minibüsleri yolcuyu bıktırdı

 

Sayın yetkililerden artık Cumalıkızık minibüslerine bir denetim getirmelerini bekliyorum. Cumalıkızık minibüslerine bindiğimde kendimi güvende hissetmiyorum. Önceki gün yine mecburen bindim. Minibüsün içi tıklım tıklım dolu olmasına rağmen şoför hâlâ yolcu almaya devam etti. Hatta sonunda sığmayınca kapı açık bir şekilde devam etti sürmeye. Tam bir üçüncü dünya ülkesi gibi. Kapılar açık trafikte gittik. Can güvenliğimizi hiçe sayarak. Ben ve ailem mezarlık mevkiinde inecektim. Kalabalıktan dolayı ben fark edemedim. Başka bir yoldan geçmiş. Mezarlık mevkiinde ineceğimizi söylediğimde ise bana, “Ben mezarlıkta inecek olan var mı diye seslendim, siz duymamışınız” diye cevap verdi. Lakin böyle bir yolculukta, gürültü içinde o sesi duymak imkânsızdı. Kendi sesimizi zor duyuyoruz. O sırada zaten kapının açık olması tartışılıyordu şoförle.

Yani bu bir değil iki değil… Hep sorunlar yaşanıyor bu minibüs güzergâhında. Hiçbir denetimi yok. Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz.

Ahmet Gülyaprak

 

Kuş yuvası tamir edildi, yeni yerine taşındı

 

4/3/2016 tarihli köşenizde yayımlanan “Sorumlu ve Duyarlı Olamamak!” başlıklı, Zeyniler’e giden yolun sağındaki piknik alanı içinde bulunan kuş yuvasının kırılıp parçalandığından bahsederek gereğinin yapılmasını isteyen okur şikâyeti Veteriner İşleri Müdürlüğümüzce incelenmiştir.

Teferrüç Mahallesi teleferik istasyonu doğusunda hasar gören kuş evimiz, Belediyemiz ekiplerince onarılarak Siteler Mahallesi Siteler Özdilek kavşağı Yol-Kent Sitesi önüne monte edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X