Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bu kaldırımdan ne yaya ne de engelli vatandaş geçebilir

Çekirge Selvili Cadde girişinde yaya kaldırımını işgal eden bir trafo var. Gelen geçen yayaların yol darlığından asfalta inmeleri hem trafiği hem de yayaları zor durumda bırakıyor.

Resimde görüldüğü gibi cadde girişinde bir de yukarıdaki sokaklara çıkan merdiven var. Sözünü ettiğimiz yaya kaldırımını işgal eden trafonun merdiven girişindeki diğer trafonun yanına naklini yetkililerden talep ediyorum.

A. Kemal Efe

 

Bu görüntüden bıktık artık

 

Burası Osmangazi ilçesi İvazpaşa Mahallesi Nilüfer Sokak. 3 yıldır çöplerimizi koyacak yer bulamıyoruz. Gelişigüzel mahallenin en boş yerinde topluyoruz. Şu an yapılacak yer var, ya sonra? Kaç defa belediyeden gelip gittiler, sonuç yok. Osmangazi Belediyesi mahalleye çöp konteyneri bırakmaya yer mi bulamıyor? Biz de isteriz kapı önüne çöp kovası koyup almasını. Sokaklar, yollarımız dar. Bıktık artık mahalleli olarak bu görüntüden. Biraz ilgi lütfen.

Muharrem Açık

 

Kavşağa trafik levhası, yaya geçidi gerekiyor

 

Merhaba; Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Akkent Doktorlar Sitesi’nin önünden aşağıya, sanayiye inen ana caddenin tam olarak Orange City Evleri’nin olduğu sokağı ve Fethiye Köy içini birbirine bağlayan dörtyol kavşağı çok büyük tehlike arz etmektedir.

Nokta olarak elektrik trafosunun bulunduğu kavşak bölgesi hem Orange City sokağı ile Fidancı Sokak’tan gelen hem de Fethiye’den gelen öğrenci ve yaya trafiğine sahiptir. Bu yol yukarıdan mezarlık tarafından gelen hem de aşağıdan sanayi tarafından hızlıca gelen araçlar nedeniyle karşı geçişte çok büyük tehlike arz etmektedir. Okul çağındaki küçük çocukları da düşünecek olursak herhangi bir can kaybına sebep olmamak adına ivedilikle önlem alınmasını, gerekli yaya geçidi ve levha düzenlemesi yapılmasını Büyükşehir Belediyesi’nden talep ediyorum.

Saygılarımla.

Zeki Mehmet

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X