Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bu kioskları kullanmak bir dert, bozuk para bulmak ayrı bi dert

​Merhaba. Bursaray istasyonlarındaki gişeler kaldırılıp yerine otomatlar (kiosklar) konuldu. Buraya kadar her şey çok güzel fakat bu cihazların para üstü verme gibi bir özelliği olmadığından yanınızda mutlaka bozuk para bulundurmanız gerekiyor. Yoksa olduğunuz yerde kalırsınız.

Bu cihazlara para üstü verme özelliği eklenemez mi? Eklenirse çok güzel olur.

Vatandaş olarak bizleri oradaki malum esnaf bile olmayan seyyarlara muhtaç etmeyin lütfen.

Kendim yaşadım böyle bir olayı. Yanımda bozuk para yok. Oradaki seyyar satıcıdan para bozdurayım dedim. Adam bana “Alışveriş yaparsan bozarım, işine gelirse” gibi şeyler söyledi.

Bu arada, birçok insan bu kioskları kullanmasını bilmiyor. Özellikle yaşlılar, bayanlar. Bakıyorsunuz orada yardımcı olabilecek personel de yetersiz. İlla birisinden yardım istemek zorunda kalıyorsunuz. Hizmet yapalım derken, yeni mağduriyetler çıkarmayın lütfen.

Büyükşehir yetkililerinden rica ediyorum, lütfen bu kiosklara para üstü verme özelliği eklensin.

Teşekkürler ve saygılar sunarım.

Mesut Erbay

 

Vatandaşımızın talebi bizim için önemli ve yol göstericidir
 

28/6/2016 tarihli köşenizde yayımlanan “Süs havuzlarına dikkat! Kapalı spor alanları istiyoruz…” başlıklı, Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahallelerinde spor kompleksi yapılmasını isteyen okurun talebi incelenmiştir.

Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahallelerinde bulunan 34,11 hektarlık alanda Kentsel Tasarım Müdürlüğümüzce kentsel dönüşüm odaklı imar planı revizyonu, imar uygulaması ve kentsel tasarım proje çalışmaları başlatılmıştır. Söz konusu alanda yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bölge halkının ihtiyaçları da değerlendirilerek plan ve imar uygulama çalışmaları yürütülmektedir. Vatandaşımızın talebi bu kapsamda kurumumuz için önem arz ettiğinden yapılacak çalışmalarda değerlendirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X