Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bu otlar ne zaman temizlenecek?

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Yumruktay öncelikli olarak dertlerimizi bu şekilde anlatma fırsatı verdiğiniz, sesimiz olduğunuz için teşekkür ederim.

Osmangazi ilçesi Demirkapı Mahallesi 8. Şen Sokak’ta ikamet etmekteyim.

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere yaz aylarının gelmesiyle birlikte birlikte sokağımızdaki otlar neredeyse boyumuzu aştı.

Konuyla ilgili Mayıs ayının 21’inde Osmangazi Belediyesi’ne bildirimde bulundum ve haziran ayı programına alındığı mesajla iletildi.

Ancak temmuz ayının ilk haftası bitmiş olmasına rağmen bugüne kadar ne gelen var ne giden.

Yetkililere ulaştığımda ise biraz beklememiz gerektiği söyleniyor.

Mayıs ayından bu zamana kadar bahse konu olan yerde 3-4 yılan, zararlı sürüngenlerle karşılaşıyor ve gece geçerken de başıboş köpek saldırısına uğruyoruz.

Sesimiz olduğunuz için tekrar teşekkür eder, Osmangazi Belediyesi’nin bu konuda yapacağı çalışmayı ve açıklayacakları cevabı bekliyoruz.

Murat Aslan


Tıp Merkezi önündeki kaldırım

Yıldırım ilçesindeki Ankara Caddesi üzerinde bulunan tıp merkezi önündeki yaya kaldırımındaki tümseğe bir anlam veremedim. Bu kaldırımı sadece hastane değil yoldan geçen vatandaş da kullanıyor.

Halit Göze


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

♦Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X