Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bulvarda çukur ve yüksek rögar

 

Altınşehir Çetin Emeç Bulvarı’nı işim gereği çok sık kullanmaktayım. Bu bulvardan benim gibi bir çok vatandaş sürekli geçiyor. Bu bölgede dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istiyorum.

Uzun süredir bulvar üzerinde onarılmayan büyük bir çukur var. Bu çukur arabalara önemli hasarlar vermekte, zaman zaman da kazalar yaşanmaktadır. Buna bağlı olarak bir çok kişi bu konuda mağdur olmaktadır.

Yetkili birimlere bir çok kez haber vermeme, şikayette bulunmama rağmen 3 ayı aşkın bir süredir yoldaki bozukluk devam etmekte ve hiç bir düzenleme yapılmamaktadır.

Diğer yandan gönderdiğim fotoğrafta görüldüğü gibi çukurun hemen yanında bulunan rögar kapağı da kötü durumda. Yol boyu yüksek rögar kapağı olduğu için araçlara zarar veriyor.

Rögar kapakları ve çukur yüzünden aylardır sorun yaşamaktayız. Sizin sayenizde yetkili birimlere sesimi duyurmak amacıyla bu yazıyı yazdım.

En kısa zamanda bu sorunların çözülmesi için ilgili birimlerin yardımını rica ediyorum. Umarım isteğim dikkate alınır ve en kısa zamanda sorun çözüme ulaşır.

Cihat YENİGÜN

 

Namazgah’ ta aydınlatma sorunu giderildi

 

Gazetenizin 25 Şubat tarihinde köşenizde yer alan ‘Namazgahta sokak lambaları yanmıyor başlığıyla hizmet alanımıza giren bir şikayete yer verilmişti.

Yazıda Namazgah Mahallesine bağlı İkinci Karıncadere Sokak’ta bulunan aydınlatmaların yanmadığı belirtilmektedir.

Müşterimizin uyarısı üzerine Yıldırım İşletme Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerimiz tarafından aynı gün içerisinde yapılan çalışmada söz konusu adresteki aydınlatma sorunu giderilerek yanmayan aydınlatma lambası faal hale getirilmiştir.

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Kurumsal İletişim Müdürlüğü

 

Durak önü otopark mı

 

 

Toplu ulaşımda otobüslerin karşılaştığı sorunlardan biri de durak önlerinin özel araçlarca işgali. Araç sahipleri işin kolayına kaçıp durak önlerine araçlarını bırakıp işlerini takibe gidiyor. Sarı ya da yeşil otobüsler ise yolcu almak için durağa geldiğinde park engeliyle karşılaşıyor.

Durağa giremeyen otobüs yol ortasında duruyor. Yolcular da bir sorumsuz ve duyarsız sürücü yüzünden yol ortasında otobüse biniyor ya da iniyor.

Durak işgaline neden olan bu görüntü Beşevler Caddesi’nde çekildi. Bu ve diğer duraklar günün her saatinde aynı görüntülere sahne oluyor.

Metin KOÇ

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X