Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Burası Kirmasti Çayı değil Çeşme Sokak

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, fotoğrafta görülen yer Mustafakemalpaşa ilçemize bağlı Tatvaklı Mahallesi Çeşme Sokak’tan.

Burası Kirmasti Çayı değil, mahallemizin bir sokağı…

Maalesef her yağmurda sokağımız dere haline dönüşmekte.

Altyapı yok, üstyapı yok.

Kaldırım kaldırım değil, yol yol değil.

Mahalle sakinleri olarak bizler mağduruz, yolu kullanan fabrikalara giden insanlar mağdur.

Mustafakemalpaşa Belediyemizden, oldukça da işlek olan bu caddenin/sokağın kaldırımlarıyla birlikte düzenlenmesini, asfaltlanmasını ivedilikle rica ediyoruz.

Verecekleri cevap ve hizmet için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Bölge sakinleri

 

Karacabey Boğazı’ndaki müsilaj

Size Karacabey’den ulaşıyorum. Karacabey Boğazı’nda (Bayramdere-Yeniköy’de) 17 Temmuz 2021 günü gördüğüm üzere müsilaj var, yüzülebilecek durum mevcut değildir. Köşeniz aracılığıyla yetkililerimizin dikkatine sunuyorum.

Mehmet Çekmez

 

DİKKAT! OSMANGAZİ’DE SU KESİNTİSİ

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi, Ovaakça (Merkez) Mahallesi ve civarında 30 Temmuz 2021- 15 Ağustos 2021 tarihleri arasında 10.00- 16.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecektir. Tedbirli olunması rica olunur.

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X