Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bursa Terminali’nde otopark ücreti daha makul seviyede olamaz mı?

Köşe Yazısını Dinle

Geçtiğimiz günlerde oğlumu okuduğu şehre yolcu etmek için özel aracımla Terminal’e götürdüm.

Daha önce 25 dakikaya kadar ücretsiz sonrası 9 TL olan otoparkın 15 TL olduğunu gördüm.

Belediyeler vatandaşa hizmet etmek için varlar bu kadar fahiş bir otopark ücreti insanları zorluyor ve bakarsanız AVM civarı ve Terminal’e giden yollarda kaldırım kenarlarında birçok araç var.

Vatandaş otopark ücreti vermemek için sağa sola araç park etmeye çalışıyor.

Şu otopark ücretini daha uygun yapsalar da vatandaş da rahatça düşünmeden park edebilse daha iyi olmaz mı?

Sesimiz olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.

Mesut Erbay

 

 BUSKİ’YE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR 

Caddedeki su sızıntısı sorunu hızlı bir şekilde giderildi

26 Temmuz 2022 tarihli Söz Sizde köşenizde “Su Sızıyor, Sızıyor… Yolun Ortasından Su Sızıyor” başlıklı şikâyetimizin yayımlandığı gün BUSKİ ekipleri olaya müdahale ederek Başaran Mahallesi Rekor Caddesi’ndeki sorunu çözdüler.

Sorunun çözümüne hızlı bir şekilde çözüm sağladığınız için size ve BUSKİ ekiplerine sokak sakinleri olarak teşekkür ederiz.

Bir okur

 

Marketler gibi semt pazarları da denetlensin

Ben Keles ilçesinin köyünden biri olarak ilçemizde hep var olan pahalılık hakkında yazmak istedim. Geçtiğimiz günlerde sebze alayım dedim, Bursa’da 5- 6 lira olan domatesi burada 15 liradan aldım. Sadece bu sebzede değil her şeyde böyle. En az Bursa’dan 2-3 katı daha yüksek fiyatla satılıyor. Keles zabıtası ve ilgililer bu yüksek fiyatları denetlemiyor mu hiç acaba?

Bir okur

Önceki gün Tuzpazarı’ndaki pazarı dolaşmaya gittim. Fiyatlar almış başını gitmiş. Vişne ve kirazın kilosunun 80 TL olduğunu görünce şaşkınlığım daha fazlasıyla arttı. Yaz mevsiminde olmamıza rağmen fiyatların bu kadar yüksek olması şaşırtıcı. Zabıta birimlerinin marketler gibi semt pazarlarını da denetlemesini rica ediyorum.

Emekli vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X