Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bursaray’ın aktarma istasyonu programlamasında terslik var

Size Bursaray’da uzun zamandır karşılaştığım bir aksaklıktan bahsetmek istiyorum.

Bursaray Paşa Çiftliği istasyonunu aktarma istasyonu olarak belirlenmiş durumda. Ancak uygulama zamanlaması kötü belirlenmiş.

Kısaca anlatmak gerekirse; aktarma istasyonunda farklı yönlere giden araçların aynı anda karşılaşması, birinden inen yolcunun diğerine binerek beklemeden yoluna devam etmesi gerekir.

Yani 2 No’lu hat ile 1 No’lu hat Paşa Çiftliği istasyonunda karşılaştıklarında, 2 No’lu hattan inen yolcu 1 No’lu araca binerek yoluna devam etmelidir. Veya tam tersi olmalıdır.

Bizdeki uygulamada, aynı numaralı hatlar Paşa Çiftliği’nde buluşuyor ve inen yolcu yaklaşık beş dakika diğer hattı bekliyor.

Bu durum sizce de ters değil mi? Bursaray işletme ve zamanlamasının bu aktarma üzerine kurulması gerekmez mi?

EMİR HASANCAN

 

Atıcılar ve Vatan caddeleri ne zaman genişleyecek?

Anadolu Mahallesi Atıcılar Caddesi ve devamında Vatan Caddesi bölgemizin trafik yükünü çeken iki dikine cadde, ama maalesef son yıllarda yapılaşmanın ve ticaretin bölgemizde gitgide artması ile beraber yetmez oldular, Atıcılar Caddesi Ankara yolundan geniş bir şekilde dört şerit aşağıya doğru geliyor ama alt kesimde iki şeride düşüyor ve trafik yükünü kaldıramıyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne Vişne ve Köklü Caddelerinde yaptıkları genişletme çalışmaları için teşekkür edip benzer çalışmaların bu iki caddede de yapılmasını rica ediyoruz.

Bir yurttaş

 

Gürsu’nun yolları köstebek yuvası

Ben Gürsu’da yaşayan bir vatandaşım. İşime aracımla gidip geliyorum. Gürsu’nun yollarından çok dertliyim. Başta sanayi bölgesi olmak üzere yollar delik deşik. Anacaddelerde bile neredeyse her inşaatın önünde asfalk kazılmış ama yeniden kapatılmamış. Koca ilçede 100 metre sorunsuz alfast parçası yok. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe ve Gürsu Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yıldız, ilçede kısacık bir gezinti yapsa köstebek yuvası gibi yolları gözleriyle görebilir.

Gürsulu bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X