Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

BURULAŞ şoförüne teşekkür

​​Günay Bey merhaba. 30 Kasım 2016 tarihinde işime gitmek için Namazgah’tan saat 15.35’te 37 Hat No’lu (Yeni Mahalle-Teferrüç) 16 YG 276 plakalı otobüse bindim. Şimdiye kadar hiç rastlamadığım bir durumla karşılaştım. Otobüse binerken şoför tüm yolculara “Buyrun, hoş geldiniz. İyi günler…” dedi. Ne diyeyim, bugüne kadar hiçbir otobüs şoföründe böyle bir nezaketle karşılanmamıştık. Otobüs kalabalıklaşınca yine bir nezaket içerisinde, “Sayın yolcularımız arkada boş koltuklarımız var. Lütfen arkaya doğru ilerleyip boş koltuklara oturalım” dedi. Şaşırdım. Hatta diğer yolcuların bir şaşkınlık ve memnuniyet içerisinde tebessümleri görülmeye değerdi. Selam vererek yolcuları karşılaması inanın otobüse binenlerde bir pozitif enerji oluşturuyordu resmen. Dikkat ettim, otobüste herkes birbirine mütebessim şekilde selam vermeye başladı. Hep şoförlerden şikâyet ediliyor ya, yolcusuna güzel davranan şoför olunca da takdir ve teşekkür etmek gerektiğini düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Teşekkürler şoför bey nezaketiniz için. Tüm yolculara tebessüm ettirdiğiniz için.

Tülin KÜÇÜKKAPLIDAĞ

 

Gemlik Gazhane’de araçların kaldırım işgali

 

Günay Bey, size Gemlik’ten yazıyorum. Burada Gazhane Caddesi’ne yaklaşık 2 ay önce asfalt yapıldı. Asfalt yapılırken Belediye Başkanı Sayın Refik Yılmaz yolun merkeze doğru giden kısmının sağ tarafının araçların park etmesine izin verileceğini, ancak sol tarafının da araç park edilmesine yasak olacağının sözünü vermişti. Ne yazık ki, yasak olan tarafa kaldırım üzerlerine kadar araçlar park etmektedir. Engelli yürüyüş yolunu dahi kapatmaktadırlar. Yayalar işleyen trafiğin içinde asfaltta yürümek zorunda kalıyoruz. Belediye yetkilileri şimdi de baştan yasak uygulanacak dedikleri yer için biz asfalta park edenlere karışamayız, ancak kaldırıma park edenlere ceza yazabiliriz diyorlar. Bu soruna bir çözüm bulunması gerekiyor. Yasak olan tarafa park etmeye karışamıyorsanız bari bu tarafa beton saksılar, engelleyici dubalar, delinatör veya beton mantarlar konulabilir. Sonuçta araçlar buraya park ediyor, yetmiyor kaldırıma çıkıyor park ediyor. Hem yayaların hem de engellilerin hakkını gasp ediyorlar. Hem yol daralıyor, hem yayaların can güvenliği tehlikeye atılıyor. Bu araçlara da ceza yazılıyor mu bilmiyorum. Herhalde yazılsa hâlâ bu kadar araç kaldırıma çıkıp park etmez, diye düşünüyorum. Yetkililerin lütfen bu soruna bir çözüm bulmalarını bekliyoruz.

Saygılarımla.

Rumuz: Bir Okur

 

Tıp Fakültesi’nde MR cihazı sorunu

 

Günay Bey merhaba, biz Uludağ Üniversitesi’nde tedavi gören hastalar olarak bir mağduriyetimizi bildirmek istiyoruz.

Yaklaşık 1 ay önce doktorumuz tarafından MR çekilmemiz gerektiği söylendi.

MR için randevu almak istedik fakat cihazın arızalı olduğu haftaya düzelecek dendi.

Fakat o hafta ne hikmetse hiç gelmek bilmiyor.

Randevu için her aradığımızda farklı tarihte aramamız gerektiği söyleniyor.

Artık buna bir çözüm bulunup bizi de boşuna ümitlendirmeden doğru bir tarih verilmesini istiyoruz.

Bir Grup Hasta Adına

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X