Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

BURULAŞ yolcu şikâyet ve önerilerini titizlikle dikkate almaktadır

Olay gazetesi 1/11/2016 tarihli, Söz Sizde köşesinde, “Yunuseli büyüyor ulaşım sorunları artıyor” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

 

Bursa mücavir alanı dahilinde günde ortalama 450 bin yolculuk lastik tekerlekli toplu taşıma araçlarıyla yapılmaktadır. Bu hizmet Bütünleşik Bilet Sitemi’ne dahil 848 adet otobüs ile verilmekte olup, bu araçların 334 adedi BURULAŞ sarı otobüsleri, diğer 159 adedi BURULAŞ alt işleticileri (sarı, beyaz otobüsler) ve 355 adedi de özel halk otobüslerinden (yeşil otobüsler) oluşmaktadır. Yunuseli Mahallesi’nden Bursa’nın çeşitli mevkilerine ulaşımda Bütünleşik Bilet Sistemi’nde hizmet veren B/17, B/17-A, B/24, B/25 gibi çok sayıda otobüs hattında Özel Halk Otobüsçüleri Odası’na bağlı esnafa ait otobüsler çalışmaktadır.

Hizmet kalitelerindeki eksiklikleri gidermeleri amacı ile BURULAŞ, yolculardan gelen şikâyet ve önerileri sürekli olarak oda yetkililerine iletmekte ve gerekli denetimler Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nca yapılmaktadır. Ayrıca; B/17-A hattının güzergâhı UKOME Kurulu kararı gereğince, Korupark durağına kadar uzatılmış ve yolcuların mağdur olmamaları için sefer frekansları değiştirilmemiştir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Baz istasyonunun yeri değiştirildi 

Olay gazetesi 1/11/2016 tarihli, Söz Sizde köşesinde, “Bu caddede bir tuhaflık yok mu sizce” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

 

Belirtilen adreste, belediyemiz tarafından kavşak düzenlemesi yapılmıştır. Kavşak düzenlemesi yapılırken, söz konusu noktada bulunan baz istasyonu yol kısmında kalmıştır. Bu durum ilgili GSM operatörüne yazılı olarak bildirilmiş olup, GSM firması, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan, gerekli izin süreçlerini tamamlayarak, baz istasyonunu kavşak içerisine taşımıştır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X