Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

BUSKİ sorunu halletti ama caddeyi böyle bırakıp gitti

Nalbantoğlu Akbıyık Caddesi’nde esnafız. Caddemiz, yaklaşık bir buçuk haftadan beri fotoğrafta görüldüğü gibi duruyor. BUSKİ geldi sorunu halletti ama bu şekilde bıraktı gitti. Bu durumun en kısa zamanda düzeltilmesini bekliyoruz. Saygılarımla…

Mehmet Tekin

 

M plakalı minibüslere dikkat!

 

Buradan Bursa’daki bütün trafik ile ilgili olan yetkililerimize seslenmek istiyorum. Acaba siz hiç Ankara asfaltında belediye otobüsleri ile yolculuk yaptınız mı? Ankara asfaltında çalışan M plakalı minibüslerin belediye otobüslerini nasıl sıkıştırdığını, seyir halinde aniden otobüsün önünde durduğunu, özellikle Arabayatağı istasyonunda üç şeritlik yolun iki şeridini birden kapattıklarını hiç fark etmiyor musunuz? Minibüs şoförleri tehlikeli araç kullanıyor, bir yolcu için birbirleriyle kavga ediyor, otobüsleri şoförlerini taciz ediyor. Lütfen emniyetimiz ve Belediyemiz bu iş çare bulsunlar. Bir gün birinin canı yanacak ama çok geç olacak. 

Bir vatandaş

 

Otobüs durakları işgal altında yok mu sorunu çözecek olan?

 

Bu fotoğraf karesi Arayatağı’ndan… Görüldüğü gibi otobüs durağına iki özel araç park etmiş, belediye otobüsü de durağa yanaşamadığı için yolun ortasında -mecburen- yolcu indirip bindiriyor. Şehrin pek çok noktasında bu tür manzaralarla karşılaşıyoruz maalesef. Beklentimiz, artık bu ilkelliğin son bulması. Bu noktada bir önerim olacak. Özellikle yoğun yolcu trafiğinin olduğu noktalarda, duraklarda kameralar yardımıyla kontroller yapılsın ve cezalar yazılsın. Başka türlü bu işin düzeleceği yok. Olay sadece durağı işgal etmek değil. Bir de can güvenliği boyutu var ki, asıl önemli olan bu. Yolcuyu yolun ortasında indirip bindirmek zorunda kalmak ne demek… Yetkililerden bu sorunu çözüm bulmalarını bekliyoruz.

Ali Dağlar

 

Lodosta sokak lambaları gitti, bir daha da gelmedi

 

Hocahasan Mahallesi Andaş Sokak sakinleri olarak şikâyetçiyiz: Sokak lambalarımız lodostan bu yana yanmıyor. UEDAŞ’a yaptığımız başvurulardan da bugüne kadar sonuç alamadık. Buradan UEDAŞ yetkililerine çağrıda bulunuyoruz: Andaş Sokak geceleri karanlıkta kalmasın. Evine geç gelenler var, öğrenciler var, hırsızı var, uğursuzu var. Lambaların yanması güvenlik açısından çok önemli. Duyarlı olacağınıza inanıyoruz.

Andaş Sokak sakinleri

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X