Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Büyükşehir Belediyesi’nden okur şikâyetlerine cevaplar

Gemlik Gazhane Caddesi’ndeki rögar kapağı tamir edildi
 

28.5.2017 tarihli Olay gazetesi “Söz Sizde” köşesinde yayımlanan “Gazhane Caddesi’ndeki rögar kapakları sorunlu, trafik için tehlikeli” isimli haber, kurumumuz ilgili birimi tarafından incelenmiştir.

İlgi yazıda “…Gemlik Hamidiye Mahallesi Gazhane Caddesi’nde BUSKİ, elektrik ve Telekom kapakları var her araç geçtiğinde şiddetli ses çıkarıyor. Sürücüler için de ayrıca büyük risk arz ediyor…” denilmektedir.

Habere konu olan Gemlik Hamidiye Mahallesi Gazhane Caddesi’nde bulunan kurumumuza ait rögar kapaklarının tamiri, BUSKİ Genel Müdürlüğümüz Bakım Onarım ekiplerince onarımı yapılarak sorun giderilmiştir.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Durak talepleri şefliğimize dilekçe ile yapılmalıdır
 

Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki duraklar ile ilgili tüm talepler belirli bir program dahilinde sıraya alınmaktadır. Bu tür başvuruların Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Durak Şefliği’ne dilekçe ile yapılması çalışmalarımızda bize yardımcı olacaktır.  İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

​———————-

 

‘İyilik yapmakta acele edin’
 

Sevgili okurlar, artık 11 ayın sultanı ramazan bitti bitiyor, bayram arifesindeyiz. Bu ayda yapılan hayırların ve sevapların katlandığı son günler artık.

Hâlâ fitre ve zekat konusunda biraz geç kalmış olanlar için son bir hatırlatma yapıyor ve LÖSEV’in faaliyetleri ile ilgili kısa bir yazı paylaşmak istiyorum sizlerle. Duyarsız kalmayacağınızı umuyorum.

 

“Bugün LÖSEV’e kayıtlı, 24.000’e yakın lösemi ve kanser hastası çocuk ve yetişkin ile onların imkânları kısıtlı ailelerine destek olmak için dur durak bilmeden çalışıyoruz.

Hasta ailelerimizin yaklaşık % 92’si asgari ücret ve altında kazanan aileler.

Maalesef Türkiye kanser kuşağında bir ülke. Ülkemizde her yıl 200.000 insanımız bu amansız hastalığın pençesine düşüyor. Çok acı ki yine her yıl bu hastalıktan 180.000 insanımızı kaybediyoruz.

Bugün ülkemizin en şeffaf, en güvenilir ve en halka yakın sivil toplum kuruluşu olarak ramazan çalışmalarımız bu zor hastalık sebebiyle çok önemli.

Her gün yükselen kanser hastası ve ailelerine destekler iletebilmek için halkımızın bu günlerdeki duyarlılığı ve destek olma çabası çok kıymetli.

Sizlerin köşenizde tek bir satır duyurunuzun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sayenizde yüzlerce çocuğumuz hayata bağlanıyor.

 Bu altın değerindeki günlerde, köşeniz aracılığıyla hayırsever, duyarlı halkımızın desteğinizi bekliyoruz.

Tüm çocuklarımızın adına sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz…

Füsun EMECAN ÖZCAN

Bursa İl Koordinatörü- Ulusal Basın İletişimleri”

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X