Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz

Günay Abi, 22 Mart 2017 tarihli Söz Sizde köşenizde “Okul Bölgesi Olan Kavşağa Trafik Lambası Gerekiyor” başlığıyla mağduriyetimizi yayımlamıştınız. Yayınınız üzerine Büyükşehir Belediyemiz bölgede çalışma başlattı ve trafik sinyalizasyon sistemi yapıldı. Umarız en kısa zamanda okullar açılmadan  da sinyalizasyon faaliyete geçecektir. Size ve Büyükşehir Belediyemize ilgisinden ve vatandaşın mağduriyetini giderme konusundaki hassasiyetinden dolayı mahalle sakinleri olarak teşekkür ediyoruz.

Bağlaraltı Mahalle sakinleri

 

Altıntaş ve çevre köylerin ricası

 

Sayın Günay Bey, geçen yıl bu zamanlar Söz Sizde köşenizde Orhaneli Altıntaş köylüleri olarak mağduriyetimizi belirten şikâyetimize yer vermiştiniz.

İki yıl önce, yenisi yapılacak denilerek camimizin tuvaletleri yıkıldı. Ve bir yıl sonra bitirilmediği ve mağdur olduğumuzu belirten bir şikâyet yazısı ile size yazmıştık. Yaklaşık 3 bin nüfusu bulan köyümüzdeki bu inşaat hâlâ bitirilemedi. İnanın gerçekten çok mağduruz bu konuda. Her pazar köyümüzde hayvan pazarı ve semt pazarı kuruluyor. Çevre köylerden insanlar da buraya geliyor. Ve insanlar sıkıntı yaşıyor. Camiye pis mi girelim yani. Abdest almadan önce insanların tuvalet ihtiyacını karşılayacak yer yok.

İki yılda bir tuvalet inşaatı bitirilemez mi?

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’nin yardımlarını rica ediyoruz bu konuda. Eminiz ki, Başkanımız Altepe’nin, vatandaşın bu mağduriyetinden haberi yok. Bilgisi olsa bizi mağdur etmez diye düşünüyoruz.

Başkanımızın ilgileneceğinden şüphemiz yok. Kendisine şimdiden teşekkür ediyor, yardımlarını rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Altıntaş ve çevre köy halkı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X