Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Büyükşehir Belediyesi’ni ve gençlerimizi kutluyorum

Genelde eleştiri, öneri ve şikâyetlerin yer aldığı Söz Sizde köşenizde bu kez Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmetinden duyduğum memnuniyeti belirtmek ve okurlarınızla paylaşmak istedim. Size gönderdiğim fotoğrafı sabah 08.15’te çektim. Sabahın bu saatindeki yoğunluğu görünce Büyükşehir Belediyemiz, gençlerimizi kütüphaneye çekmeyi başarmış diye sevindim açıkçası. Dolayısıyla gençlerimiz okuyor ve bundan gurur duydum. Büyükşehir Belediyemizi bu hizmetinden dolayı kutluyor ve bu tür çalışmaların şehrimizi her bölgesinde de devam etmesini temenni ediyorum.

Zeki Bozkurt

 

Dikkat! Mudanya ve Osmangazi’de su kesintisi

 

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mudanya ilçesinde: Çağrışan Mahallesi Özel Mavi Dünya Okulu’nun güneyinde kalan bölgede ve Osmangazi ilçesinde Nilüferköy Mahallesi’nde Özerler Caddesi’nin güneyinde kalan bölge ve civarında 11.03.2020 tarihinde 09.00-18.00 saatleri aralığında, yine tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesinde Çekirge Mahallesi’nin üst kesimleri ve civarında 12.03.2020 tarihinde 09.00-18.00 saatleri aralığında su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Sürücülere zor anlar yaşatıyorlar

 

İzmir yolu Görükle istikametinde zaman zaman bu görüntülere şahit oluyoruz. Sürücüler zor durumda kalıyor. Yetkililer ilgilenirlerse memnun olurum.

Bir okur

 

 

Bunu biliyor musunuz

 

Evcil hayvan sahibi olmak isteyenlere öneriler (3)

 

Seyahatler: Can arkadaşlarınız ile seyahate çıkmak bambaşka bir deneyim diyebiliriz. Seyahat sonrasında varacağınız güzellikler onu da çok mutlu edecektir ama seyahat ve konaklama sırasında birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evcil hayvan dostlarınızla birlikte sosyal yaşamda karşılaşabileceğiniz sorunların en büyüğü şüphesiz yolculuklar olacaktır. Hava, kara, deniz yolculuklarının neredeyse hepsinde evcil hayvan taşımak pek konforlu değil. Eğer imkânınız varsa özel aracınız ile seyahat etmeniz ya da pet taksi ile gitmeniz en iyisi olur.

 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X