Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Büyükşehir’den yanıt var: Kaynak suya vana takılması uygun değildir

Sayın Günay Yumruktay, 11 Kasım 2020 tarihli Olay gazetesindeki Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Boş Akan Çeşmeler Gözden geçirilmeli” başlıklı köşe yazısı tarafımızdan incelenmiştir.

İlgili yazıda, “…Yıldırım Akçağlayan ve Değirmenlikızık yolundaki Çiçek Caddesi üzerindeki iki çeşme yıllardır boşa akmaktadır. Bu çeşmeleri yapanlar keşke açılır kapanır yapsalardı…” denilmektedir.

İlgili gazete kupüründe bahsedilen mevcut çeşmelerden akan sular şebeke hattına bağlı olmayıp, yerinden çıkan kaynak sularıdır. Dolayısıyla vana takılması uygun görülmemektedir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

 

21. yüzyıldayız ve internet altyapısı sorunu yaşıyoruz

 

Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi’nde ikamet etmekteyiz. Mahallemizde maalesef internet sorunu yaşamaktayız. Çünkü, mahallemizde internet altyapısı olmadığı için evlerimize internet bağlatamıyoruz. Defalarca Türk Telekom’a başvurduğumuzda hep aynı yanıtı alıyoruz. “Internet altyapısı olmadığı için bağlayamıyoruz” deniliyor.

Malum, pandemi sürecinde okula giden çocuklarımız uzaktan eğitim alıyorlar. Daha doğrusu internet olmadığı için alamıyorlar. Eğitimleri aksıyor.

Hiçbir yetkilinin bu soruna çözüm bulmaya da niyeti yok galiba.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla sesimizi yetkililere duyurmak istiyoruz. Lütfen, 21. yüzyıldayız artık. Hâlâ internet sorunu yaşıyoruz, altyapımız yok.

Saygılarımızla.

Semt sakinleri


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] mail yoluyla, Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarımdan da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X