Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Cadde galoş çöplüğüne döndü

Osmangazi ilçesi Kavaklı 2. Kavaklı Caddesi’nde bulunan özel rehabilitasyon merkezi çalışanları ve eğitim için gelenlerin yakınları buradan verilen galoşları maalesef çöp konteyneri yerine sokağa, kaldırımlardaki saksı diplerine ve apartman önlerine atmaktalar.

Sokakları süpüren görevliler ve vatandaşlar kapılarının önünden her gün bu galoşları toplamak durumunda kalıyor.

Ancak bir süre sonra tekrar aynı duruma geliyor.

Semt sakinleri olarak defalarca uyarmamıza rağmen tekrar galoş çöplüğüne dönüyor cadde.

Bu pandemi sürecinde kurum içerisinde duyarlılık gösterip hijyen sağlanmaya çalışılıyor ancak caddeyi çöplüğe çevirmek çelişki değil mi bu durumda?

Çevre sakinleri olarak kurum yetkililerinden ricamız, lütfen içeride temizlik ve hijyen sağlayacağız diye sokakları kirletmeyin ve bunun için gerekli önlemleri alın lütfen.

Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemiyor

 

Başkanlarıma teşekkür

Aylardır kas hastalığımdan dolayı evimden dışarı çıkamıyordum. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş Beyefendi ve Gürsu ilçemizin değerli Başkanı Sayın Mustafa Işık Beyefendi ile AK Parti Gürsu İlçe Başkanımız Zekeriya Hacıoğlu’nun sürpriz ziyaretleriyle çok mutlu oldum. Bizleri duygulandıran ziyaretleri, güzel sohbetleri ve muhabbetlerinden dolayı Başkanlarımıza da içten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

İbrahim Taş

 

Nalbantoğlu’nda bekçilerimizi görmek istiyoruz

Günay Bey, Söz Sizde köşesini sürekli takip etmekteyim. Daha önce de bu sütunlarda dillendirdiğim sorunlarımın yetkililerce kısa sürede çözüme kavuşturulduğuna şahit oldum. Yine bir sorunu dile getirerek sesimiz olmanızı rica ediyorum.

Şöyle ki; Nalbantoğlu Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Semtimizde maalesef bağımlılar kol gezmekte. Gece çalışan biriyim ve evime giderken tedirgin olmaktayım. Nalbantoğlu semtinde çevreyi mesken tutan bağımlılılardan mağduruz. Gerçi, gece bekçilerimizi de mahallemizde uzun süredir göremiyoruz. Durumu fırsat bilen bağımlılar mahallemizde rahatlıkla gezebiliyor.

Şehrimizi yöneten yetkililerin dikkatine sunuyor, Nalbantoğlu Mahallemizde geceleri gerekli önlem ve denetimleri yapmalarını rica ediyorum.

Saygılarımla.

Semt sakini bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X