Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Caddeye asfalt yapılırken kaldırımları bozdular

Günay Bey merhaba. Öncelikle halkımızın sesini yetkililere duyurduğunuz  ve sorunların çözümüne katkı sunduğunuz için size ve gazetenize teşekkür ediyorum. 

5.12.2016 tarihinde Yıldırım ilçesinde bulunan Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yapıldı. Fakat her zaman ki gibi yine güzel bir hizmet yaparken, bir taraftan da bozuldu. Şöyle ki,  yeni asfalt çalışması için yollar kazıldı, temizlendi. Ama bu arada da kazıma sırasında kaldırımlarımızı ne yazık ki mahvettiler. Asfaltlama çalışması bitti, güzel. Biz de bekledik hemen arkasından bu bozdukları, kırdıkları kaldırımları tamir ederler diye. Maalesef kaldırımlar tamir edilmedi. Asfaltlama işlemi bittikten sonra Yıldırım Belediyesi’ne konuyla ilgili şikâyette bulundum. Yıldırım Belediyesi’nden ise, kendilerinden hiç beklemediğim şekilde yanıt alamadım. Cevap dahi vermediler. Halbuki Yıldırım Belediyesi’nin bu konularda her zaman vatandaşın, Yıldırımlının yanında olduğunu biliyorum.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesine şikâyette bulundum. (Şikâyet No:18616)… Aldığım cevap ise belediyeciliğin klişe cevabı olan “Program dahilinde en kısa sürede yapılacaktır” oldu. Ama süreç iki aya yaklaşacak, henüz o kısa süre gelmedi. Umarım sesimiz olursunuz ve sayenizde bu konu çözüme kavuşur. Şimdiden size ve çözüme kavuşturacak yetkililere teşekkür ediyorum.

Nuh Baştürk

Direğin yıkılması mı bekleniyor?

Fotoğrafta görülen yer Prof. Tezok Caddesi 1. Hastane Sokak Yüksek İhtisas Hastanesi’nin arka tarafı. Çam ağaçlarının arasına sıkışmış halde kalan sokak aydınlatma direğinin çakılı olduğu beton yerinden kopmuş durumda. Önceki lodosta yaprak gibi sallanıyordu. Köşenize yazdım. Sağ olun siz de yayımladınız. Fakat geçtiğimiz günlerde baktım hâlâ herhangi bir müdahale olmamış. UEDAŞ yetkililerinden bir an önce ilgilenmelerini rica ediyorum, çünkü gerçekten büyük tehlike arz ediyor.

Gerçi o çam ağaçlarının arasında nereyi aydınlatıyor bu direk doğrusu merak ettim. Güvenlik için oldukça önemli bir yer ama çam ağaçları ışığı kesiyordur.

Saygılarımla.  
Burak Y.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X