Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çalı, Kayapa ve Hasanağa sanayi bölgelerinin yolları sıkıntılı durumda

Köşe Yazısını Dinle

Çalı, Kayapa ve Hasanağa sanayi bölgelerine ulaşımı sağlayan “Çalı Yolu” artık araç yükünü kaldırmıyor.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen altyapı çalışmaları sonrası cadde kenarlarına yapılan kaldırımlar caddeyi daha da daraltırken trafik sıkışıklığı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Çalı metro hattının yapım sürecinin önümüzdeki dönemlere sarkacağı en üst yetkililerce ifade edilirken kısa ve orta vadede yolun genişletilmesi acil bir beklenti oluşturmaktadır.

İşlevi çok az olan, yolu daraltan ve parça parça imalatı ile estetik güzellik ve görüntüden uzak kaldırımların maalesef yeniden revizesi gerekmektedir.

Paranın, zamanın tasarrufu ve verimliliği açısından Çalı Yolu‘nun kalıcı bir çözüme kavuşma zamanı gelmiş ve geçmektedir.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla yetkililerimizin dikkatine sunuyorum.

Saygılarımla.

Cemil Aydın


Küçükkumla’da sahile yapılan WC’ler başka bir yere yapılamaz mıydı?

Günay Bey iyi günler. Geçtiğimiz günlerde Gemlik Küçükkumla’da dikkatimi çekti. Sahilin hemen dibinde 7 adet WC yapıldığını fark ettim.

Denizlerin kirletildiği, müsilajın her yeri kapladığı bir ortamda sahile sıfır konumda WC’ler yapılmasını anlamakta zorlandım açıkçası. Yetkililerin bu konuda aydınlatıcı yanıt vereceklerini umuyorum.

Saygılarımla.

 Ş. Akgün

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X