Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çalışma yapıldı ve öylece bırakıldı

​Demirtaş Mahallesi’nde merkezde BUSKİ altyapı ve kanalizasyon çalışması yaptı ama üzerinden 1 ay geçmiş olmasına rağmen kazılan alanda herhangi bir düzenleme, asfaltlama yapılmadı. Herkes toz duman içinde kaldı. Demirtaş halkı olarak bu sorunun en kısa zamanda çözülmesini rica ediyoruz.

Demirtaş sakinleri adına

Mümin DÜNDAR

 

Gürültüden uyuyamaz olduk
 

Günay Bey merhabalar. Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi’nde oturmaktayım.

Son zamanlarda çevremizde sanki çevredeki insanları rahatsız etmekten haz alan insanlar türedi.Bağlaraltı’nda 2. Cadde’nin hemen altında ve Erikli Caddesi’ne yakın bir yerde ikâmet etmekteyim.

2. Cadde ve Erikli Caddesi’nden geçen birçok otomobilin ve motosiklet türü araçların egzozlarından akıl almaz sesler çıkıyor. Aşırı bir gürültü oluşup evlerde insanlar birbirini duyamaz hale geliyor. İnadına özellikle ses yapsınlar diye kontak kapatıp açmalar, aşırı gaza yüklenmeler…

Kısacası çevremiz bu tür sapıklarla doldu. Bunlar için saat farkı da yok. Vatandaş işe gidecek, evinde hastası var, ufak çocuğu var, bunları düşünen yok. Maalesef önlem alan da yok.

Konu ile ilgili birçok kurumu aradım ama maalesef hepsi bu konuda yetkilerinin olmadığını belirtiyorlar. Yani, bu durumun bir muhatabı yok.

Şimdi, kimse konunun yetkilisi, lütfen bu konuda önlem alınsın. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

Ahmet ŞENOL

 

Daha ne kadar böyle kalacak?
 

​Fotoğrafta görülen yer Ertuğrulgazi Mahallesi Dilek Sokak. Burada bir süre önce bir çalışma yapıldı ve üzerine mıcır atıldı. Mıcırlar, ana caddeye kadar savrulmaya başladı. Araç geçtiğinde çıkan toz da cabası. Daha ne kadar böyle kalacak burası? Çalışma yapılıyor ve bitiminde kimse arkasına dönüp bakmıyor. Yetkililerin dikkatine sunuyorum.

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X