Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Can dostlara sahip çıktılar

Binbir umutla beklediğimiz, özlediğimiz kar sonunda yağdı. Kış tüm güzelliğiyle bizleri sevindirirken sokaktaki can dostlar açısından oldukça sıkıntılı zor günler başladı. 17 Ocak 2021’de bu sütunlarda ‘Kış Geldi ve Onlar Sokakta Üşüyor’ başlığıyla yayımladığım yazı üzerine duyarlılık gösteren okurlardan içimizi ısıtan güzel fotoğraflar ve mesajlar geldi.

Dondurucu soğuklarda can dostlara sahip çıkıp, onlara sıcak bir yuva hazırlayan, güzel kalpli okurlara teşekkürler.

 

Günay Bey, ben Kemal Başeren 17 Ocak 2021 tarihli köşenizdeki yazınızdan dolayı bir hayvansever olarak teşekkür ederim. Ben de kendi imkânlarımla doğada yaşayan canlılara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bu fotoğraf da Adile Naşit Çocuk Parkı’ndan. Parkın müdavimleri kar yağışıyla birlikte üşümesinler diye kedilere alelacele yuva yapmışlar.

 

Lise öğrencisi Eda göndermiş bu fotoğrafı da. Apartmanın girişine sokaktaki kediler için kartondan yuva hazırlamış. Güzel yürekli Eda’ya teşekkürler.

 

 

 

Limak Enerji, sokak hayvanlarının hayatına dokunmaya devam ediyor. Şirket, ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesi kapsamında pandemi tedbirleri ve kış ayları nedeniyle evlerde zaman geçirilen bu dönemde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını mamasız ve susuz bırakmıyor.

 

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yusuf Altıntaş, işyerinin karşısında bulunan boş arazide 6 yavru köpeği ve annesini karlar içerisinde donmak üzereyken bulundukları yerden alarak işyerindeki sobanın yanında yaptığı yuvaya yerleştirdi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X