Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çarşamba günleri ulaşım tam bir işkenceye dönüşüyor

Adalet Mahallesi sakinleriyiz. Mahallemizdeki Sönmez Caddesi’nde çarşamba günleri semt pazarı kuruluyor. Fakat bu semt pazarı yüzünden bizim için ulaşım tam bir işkenceye dönüşüyor. Çünkü, B-40, B-40/A, 8-L ve 31/A numaralı otobüslerin güzergâhlarında değişiklik yapılıyor. Ve bu cadde ulaşıma kapatılıyor. Bu nedenle ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz.

Mahallemizin yaşlısı, okula giden öğrencisi, işe giden işçisi, hastası otobüse binmek için Hürriyet Mahallesi merkezine kadar yürümek zorunda kalıyor.

Acil bir hasta için ambulans çağrılsa bile bu caddeye giremiyor ve sedye ile taşınmak zorunda kalınıyor. Yaşlısı hastası, öğrencisi işçisi kısaca mahalleli çarşamba günleri tam bir mağduriyet yaşıyoruz.

Yetkililerden bizim bu sorunumuza bir an önce çözüm bulmalarını arz ediyoruz. Saygılarımızla.

Adalet Mahallesi sakinleri

 

Trafik çözüm bekliyor

 

Kentimizdeki trafik sorununa çözüm bekliyoruz. Özellikle, Küçük Sanayi’den başlayarak BUSKİ’ye kadar her gün, her saat trafik sıkışık. Mudanya Yolu kavşağı tam bir keşmekeş. Nilüfer’den şehir merkezine geliş-gidiş tam bir eziyet haline geldi.

Koskoca Bursamızda, İzmir – Ankara Yolu’ndan başka alternatif neredeyse yok.

Kentimizin yetkililerden bu trafik sorununa çözüm bulmalarını bekliyoruz. Saygılarımla.

İsmini vermek istemeyen bir okur

 

Köprü üzerindeki çukurlar kapatılsın

 

Merhabalar, Dikkaldırım’da oturuyorum ve hergün Nilüfer Çayı’nın üstündeki köprüyü yürüyerek geçip, iş yerime gidiyorum. Fakat yayalara ayrılmış yola, geçen arabalar su sıçratıyor, çünkü köprü üzerinde büyük çukurlarda su birikintileri oluşuyor, kış boyunca her gün ıslandım, şu aralar da bahar yağmurları olacak. Üç yıldır bu çukurlar doldurulmadı. Hazır havalar kuru iken, bu çukurlar doldurulsa, asfaltlansa bizim de mağduriyetimiz giderilir. Yetkililerin ilgileneceğini umuyorum. Saygılarımla.

İsmini vermek istemeyen bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X