Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çeşmeden akan çamurlu suyla yaşamak zorunda kalmak

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, size Mustafakemalpaşa ilçemizin Soğukpınar Mahallesi’nden ulaşmaktayız.

Soğukpınar Mahallemizde uzun zamandır yaşadığımız bir sorunu yetkililerimizin dikkatine sunmak istiyoruz.

Mahallemizin yaklaşık yüzde 40’ında temiz su sorunu yaşanmakta. Çünkü, mahallenin bir kısmına temiz su ulaşırken, ulaşılamayan yerlere tankerle su taşınıp depolara aktarılmakta ve bu su kullanılmaya çalışılmakta.

Daha doğrusu kullanılamamakta.

Size gönderdiğim fotoğraflarda da görülebileceği gibi depodan gelen suyun hali ortada. Çamurlu suyu kullanmak zorunda kalıyoruz.

Yaşadığımız mağduriyeti BUSKİ’ye ve diğer yetkililere iletmemize rağmen bugüne kadar herhangi bir çözüm bulunabilmiş değil.

Şehrimizi yöneten değerli yetkililerimizin dikkatine sunuyor, insan sağlığına da zarar veren bu mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Bir grup mahalle sakini

 

Atatürk posterleri niye açık değil?

Günay Bey, size gönderdiğim fotoğraflar Karacabey Gazi Mahallesi’ndeki karşılıklı iki okuldan. Zafer Bayramı Haftası dolayısıyla okullarımıza Türk bayraklarımız ve Atatürk posterlerimiz asılmış. Ancak, her iki okulda da Atatürk posterleri görülmeyecek şekilde. Okul müdürleri acaba hiç fark etmediler mi bu görüntüyü?

Saygılarımla.

Mehmet Çekmez

 

Bir yıldır yerde yatan tabelayı kimse fark etmedi mi?

Fotoğraf Yıldırım’a bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi’nden. Yerinden sökülmüş tabela 1 yıldır bu halde. Eski ‘Kaplıkaya Düğün Salonu’ tabelasını hiç kimsenin bir yıldır fark etmemesi ilginç değil mi? Belediye birimleri düzenli olarak bu bölgede temizlik çalışması yapmakta ama bu tabelayı buradan kaldırıp görüntü kirliliğini önlemek bu kadar zor mudur?

Bir vatandaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X