Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çocuk parkındaki oyun aletleri sağlam ve kullanılır durumdadır

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 14 Ekim 2022 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Çocuk Parkının Bakıma ve Yenilenmeye İhtiyacı Var’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Yazıda bahse konu olan Demirtaş Sakarya Mahallesi Merhum Halil Satık Çocuk Parkı’nda Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilgili ekiplerince, hasarlı oyun aletine ilişkin onarım çalışması yapılmıştır. Park alanındaki oyun aletleri, sağlam ve kullanılır durumdadır.

Oyun aletlerine zarar verilmesi durumunda bakım onarım çalışmaları ilgili ekiplerce en hızlı şekilde yapılmaktadır.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dilerim.

Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

 

Gökbudak bölgesine doğalgaz henüz plan dahilinde değil

Sayın Günay Yumruktay, 12 Ekim 2022 tarihli Söz Sizde köşenizdeki “Sokak Sakinleri Umutla Doğalgaz Gelmesini Bekliyor” başlıklı yazınıza istinaden sizi ve Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi Gökbudak Sokak sakinlerini bilgilendirmek isteriz.

Bursagaz olarak, 1,1 milyonu aşkın abonemize sürekli ve güvenli doğalgaz arzı sağlarken, daha fazla haneyi ekonomik, güvenli ve konforlu yakıt doğalgaz ile buluşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Doğalgaz yatırımlarımız belirlenen planlar, kaynaklar ve işgücü ölçeğinde yapılabilmektedir.

Bu doğrultuda, 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar, Bursa’nın merkezinde yer alan, nüfusu daha yoğun bölgeleri kapsamaktadır.

Yıldırım İlçesi Vakıf Mahallesi Gökbudak bölgesi de sonraki aşamada, mümkün olan en kısa süre içerisinde planlamalara dahil edilecektir.

Konuyu bu çerçevede değerlendirmenize sunar, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Bursagaz

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X