Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çocuk parkının bakıma ve yenilenmeye ihtiyacı var

Köşe Yazısını Dinle

Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Merhum Halil Satık Çocuk Parkı 2012 yılında yapıldı.

O günden bu zamana kadar çocuk parkında herhangi bir çalışma, bakım ve düzenleme yapılmadı.

Şu an çocuk parkımızdaki çocuk oyun aletleri ne yazık ki çok eski durumda ve haliyle güvenlikli ve sağlıklı değiller. Bazıları da kırılıp hasar gördüğü için yerinde yok.

Osmangazi Belediyesi Park ve ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bir an önce Merhum Halil Satık Çocuk Parkımızda geniş kapsamlı bir bakım yapılmasını, oyuncakların yenilenmesini rica ve talep ediyorum.

Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı
Mümin Dündar

 

Tahtakale Çarşısı’nda yapılan çalışmalarda bizler unutulduk mu?

Günay Bey öncelikle sesimiz olduğunuz için teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Ben Tahtakale Çarşısı’nda 4 yıl önce yapılan yenileme, restorasyon çalışmaları sırasında, yenilenmesi yapılmayan 3 işyeri sahibinden biriyim.

Üç kuşaktır küçücük dükkânımla Tahtakale Çarşısı’nda hizmet vermekteyim. Yani, Osmanlı’dan günümüze miras kalan Tahtakale Çarşısı esnafıyım.

Ben ve diğer 2 işyerine neden bakım, yenileme çalışması yapılmadı anlayabilmiş değilim.

Yenileme çalışmaları sonrası çevremizde yeni yeni esnaf oluşmaya başladı ancak 3 kuşak burada hizmet veren bizler bu hizmetten mahrum kaldık.

Çünkü, işyerlerimizde herhangi bir çalışma olmadığı halde Çarşı’da yapılan BUSKİ çalışmalarında  bizden de katkı ücreti isteniyor.

Umuyor ve diliyorum ki yetkililer  sadece ücret talebinde değil, hizmet anlamında da çarşının en eski esnafı olarak bizleri de unutmaz.

Saygılarımla.

Çarşı esnafından bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X