Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Çocuklarımıza zar zor servis ayarladık bu defa da okulda tadilat söylentileri keyfimizi kaçırdı

Köşe Yazısını Dinle

Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum.

Ben Hamitler, Yunuseli, Güneştepe ve Akpınar mahalleleri bölgesinden 15 kız lisesi öğrencisi veliler adına size ulaşıyorum.

Bizler çocuklarımızı Heykel’deki Bursa Kız Lisesi’ne kayıt yaptırdık.

Hepsi ayrı sınıf ve şubelere kayıt oldu.

Ama kayıt esnasında okulun servisinin olmadığını öğrendik.

Kendi çabamızla zorda olsa binbir zahmetle yalvarıp yakararak servis tuttuk.

İnanın görüştüğümüz servis firmaları pandemiden dolayı okulların durumunun ne olacağını bilmediklerinden bizimle pek ilgilenmediler bile.

Görüştüğümüz çoğu firmadan “Okul servisi yapmıyoruz” ”orası şehir merkezi çok vakit kaybı oluyor”cevabı ile ayrıldık.

Allah’a şükür şu an çocuklarımız servisle gidip geliyor.

Fakat bir öğrencimizin velisinin okuldan aldığı bilgiye göre Kız Lisesi yakın bir zamanda tadilata girip sabahçı-öğlenci olarak ikili eğitime başlamayı düşünüyormuş.

Koskoca yaz ve tatil zamanında yapılmayan tadilat niçin okul açılınca yapılır ki.

Biz bu durumda zar zor binbir zahmetle çocuklarımız için servis temin ettik ama bundan sonra sabahçı – öğlenci olarak uygulamaya geçilirse ne yapacağız diye kara kara düşünüyoruz.

Saygılarımla.

İsminin yayımlanmasını istemiyor

 

Çeşmelerden akan çamurlu su isyan ettirdi

Panayır Mahallesi Alpiş Tuana 2 Sitesi’nde ikamet etmekteyiz. Fotoğrafta da görülebileceği gibi maalesef 2 aydan fazladır çeşmelerimizden çamurlu su akıyor. Bulaşık ve çamaşır makineleri bozulmaya başladı artık. 3 günde bir çeşmelere taktığımız aparatı çıkarıp kumu temizlemek zorunda kalıyoruz. İçmeye zaten kullanamıyoruz. Sitemizde bozulmayan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi kalmayacak yakında.

Site yönetimine ve BUSKİ yetkililerine bilgi vermemize rağmen henüz bir sonuç alabilmiş değiliz. BUSKİ ve site yönetiminin artık bu soruna bir çözüm bulmasını ivedilikle rica ediyoruz.

Bir okur

 

DİKKAT! 2 İLÇEDE SU KESİNTİSİ

 Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi Barbaros Caddesi Recep Tarık Çevikel Caddesi Demirtaş Yolu Caddesi arasında kalan sokaklarda ve Demirtaş Sakarya mahallesi Kırantepe Sokak Zafer Caddesi Pamukdere Caddesi arasında kalan sokaklar ile civarında 14 Eylül 2021 tarihinde, 10.00 – 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi Gümüştepe Mahallesi ve civarında 14 Eylül 2021 tarihinde 10.00 – 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Vatandaşların tedbirleri olmaları rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X